Galatasaray istafa getirdi! Süper Lig'de şoke eden istifa kararı: Başkanlıktan istifasını duyurdu

Antalyaspor'un başkanı Sabri Gülel, görevinden ayrılmak için resmi açıklamayı yaptı. Gülel, istifasının kesin olduğunu ve gelecek genel kurulda başkanlık için aday olmayacağını belirtti. Bu kararın kulüp için en iyisi olduğunu düşündüğünü ifade eden Gülel, Antalyaspor'a katkı sağlayan herkese teşekkür etti

Galatasaray istafa getirdi! Süper Lig'de şoke eden istifa kararı: Başkanlıktan istifasını duyurdu

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da başkan Sabri Gülel, istifa kararı alarak kulüpten ayrılmıştır. Gülel'in istifasının ardında, Antalyaspor Derneği ile yaşanan sorunlar ve eski yöneticilerle olan problemler etkili olmuştur.

Başkan Gülel, Antalyaspor Derneği'nin kendilerine zor anlar yaşattığını belirterek, istifasının kesin olduğunu vurgulamıştır. Genel kurul kararı alacaklarını ve istifalarını sunacaklarını açıklamıştır. Ayrıca, başkanlık için aday olmayı düşünmediğini ifade etmiştir.

Galatasaray istafa getirdi! Süper Lig'de şoke eden istifa kararı: Başkanlıktan istifasını duyurdu - Resim : 1

Başkan Gülel, Antalyaspor Derneği'nin kendilerini rahat bırakmadığını kayderek, "İstifa kararı aldığımız doğru. Bugün önce genel kurul kararı alacağız ve akşama doğru da istifamızı sunacağız. Kararımdan dönmem için çok ısrar eden oldu ama ben dönmeyeceğim. Dernek paçamızdan aşağıya çekiyor. Genel kurul kararı aldıktan sonra da aday olmayı düşünmüyorum. Hiç o motivasyonda değilim. Gerçekten çok üzgünüm hem Antalya hem de Antalyaspor için. Antalyaspor bu kadar kendini toplamışken, kendi göbeğini keser hale gelmiş. Umarım bundan sonra hayırlısı olur. Kararımızı da zaten gün içerisinde paylaşarak bir açıklama yapacağız. Hızlıca genel kurula gidilir ve bu ay içerisinde yapılır. Bu seviyeler bizim mücadele edebileceğimiz seviyeler değil" dedi.

GÜLEL'DEN SONRA ŞAHİN'DE İSTİFA EDİYOR

Antalyaspor'da istifa kararı alan Başkan Sabri Gülel'in ardından, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin de ayrılık kararı alma eğilimindedir. Şahin'in istifasının birkaç gün içinde sunulması beklenmektedir.

Nuri Şahin, Antalyaspor'da 2021-2022 sezonundan bu yana görev yapmış ve Süper Lig'de en uzun süre görev yapan teknik adam olmuştur. 80 maçta 32 galibiyet, 20 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşamıştır.