Galatasaray-Bayern Munih maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi: GS Şampiyonlar Ligi maçını bedava veren kanal

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. Peki, bu zorlu maçı şifresiz veren yabancı kanallar var mı? Galatasaray-Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray-Bayern Munih maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi: GS Şampiyonlar Ligi maçını bedava veren kanal

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Galatasaray, A Grubu'ndaki yolculuğuna devam ederken bu akşam Alman devi Bayern Munih ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, grup aşamasının üçüncü maçında kendi evinde galibiyet arayışında. Bu büyük müsabaka Türk futbolseverlerin yanı sıra dünya genelindeki sporseverler tarafından da büyük bir ilgiyle takip edilecek. UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşaması, pek çok ülkedeki spor kanallarında canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray - Bayern Munih maçı, özellikle İngiltere, Fransa ve Almanya gibi ülkelerde bulunan spor kanalları tarafından canlı olarak ekranlara getirilecek. Türkiye'de ise bu önemli karşılaşma EXXEN platformunda yayın yapan EXXEN Spor kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

GALATASARAY - BAYERN MUNIH MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye'deki UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları EXXEN platformunda bulunan EXXEN Spor kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

EXXEN SPOR NASIL İZLENİR?

EXXEN Spor'u izlemek için EXXEN resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ana sayfada sizden istenen ad, soyad ve e-posta bilgilerinizi doldurarak üyelik işlemini başlatabilir ve EXXEN Spor kanalını izlemeye başlayabilirsiniz.

GALATASARAY - BAYERN MUNIH MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Bayern Munih maçı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu kapsamında bugün (24 Ekim Salı) saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşma İtalyan Futbol Federasyonu hakemlerinden Davide Massa tarafından yönetilecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak. Ayrıca VAR'da Aleandro Di Paolo, AVAR'da da Gianluca Aureliano görev alacak.

Galatasaray-Bayern Münih maçını şifresiz veren yabancı kanallar var mı?

Galatasaray-Bayern Münih maçını şifresiz veren yabancı kanallardan bazıları şunlar:

  • beIN Sports Connect MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika)
  • BT Sport Extra (İngiltere)
  • DAZN (Almanya, Avusturya, İsviçre)
  • Movistar Liga de Campeones (İspanya)
  • RMC Sport en direct (Fransa)
  • Sky Sport Uno (İtalya)