Fuat Ergin ile Sagopa Kajmer arasında 'kıyaslanma' kavgası! Küfürler havada uçuştu

Araları bir süredir bozuk olan Türk rapçiler Sagopa Kajmer ile Fuat Ergin sosyal medyadan birbirleriyle küfürlü ifadelerle kavga etti. Ergin'in kavgayı başlatan sözlerine Sagopa Kajmer kayıtsız kalamadı. Ergin ile Sagopa X'ten atıştı.

Fuat Ergin ile Sagopa Kajmer arasında 'kıyaslanma' kavgası! Küfürler havada uçuştu

Türkçe rap müziğinin isimlerinden Ceza (Bilgin Özçalkan), Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) ve Fuat Ergin’in arası bir süredir bozuk... 

Ünlü rapçi Ceza, 2019 yılında babası Danyal Özçalkan’ı kaybettiğinde Sagopa Kajmer başsağlığı dileyerek aradaki buzları eritti ancak Fuat Ergin’in Ceza ve Sagopa ile arası hala açık... 

“Onların en büyük şansı benimle kıyaslanmak”

Son olarak Youtuber Ali Biçim’in kanalına konuk olan Fuat Ergin, kavgayı çıkartan isim oldu. Yanında Mesut Can Tobay’ın “Türkçe rapin üç büyüklerinden biri desem kızdırır mıyın seni, hadsizlik etmiş olur muyum…” dedi. Ergin, Tonbay’a cevaben, “Onların hayattaki en büyük şanslarından biri benimle kıyaslanmak.” ifadesini kullandı. 

Bu sözlere Sagopa Kajmer'den tepki geldi. 

Sagopa Kajmer ile Fuat Ergin sosyal medya platformu X üzerinden karşılıklı sert sözlerle atıştı.

“Bir de; şu s...k şarkını dinle”

Fuat Ergin’in 4 yıl önce çıkardığı ‘Rast Gele Kazara’ adlı şarkısını paylaşan Sagopa Kajmer, “Ben ve @ceza_ed ile kendini kıyaslama bu 1. Osmanlıca sözlükler karıştırıp söz yazma bu 2. Ayrıca bana ne mikrofon aldın ne de müzik programı aldın bu 3. Bir de; şu s...k şarkını dinle.” ifadelerini kullandı.

“Bildiğin her şeyi benden gördün”

Fuat Ergin, Sagopa’nın bu sözlerine aynı sertlikte şu cümlelerle yanıt verdi:

"S...k senin tarikat t..ğı yalamış kariyerindir. Asıl sana söylenecek sözleri bana atıp g..nü kurtarmaya çalışma sözlük ve müzik hırsızı da sensin. Beni arayıp şarkılarını dinlettiğini daha anlatmadım. Bildiğin her şeyi benden gördün. İlk nağmeleri de ben yaptım. Kötü kopya."