Ford binek otomobillerde son fırsat olabilir! 250.000 TL ve sadece yüzde 1,59 faiz oranları geçerli olacak!

Ekim ayında Ford otomobillerde son fırsatlar devam ediyor. Sadece bu aya özel cazip fiyatlar ve avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor. Yüzde 1,59’dan başlayan faiz imkanı dikkat çekiyor!

Ford binek otomobillerde son fırsat olabilir! 250.000 TL ve sadece yüzde 1,59 faiz oranları geçerli olacak!

Artan otomobil fiyatlarının ardından otomobil devlerinden Türkiye’deki araç sahibi olmak isteyen kişiler için cazip teklifler gelmeye devam ediyor. Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile sunulan kredi finansman seçenekleri dikkat çekiyor.

Ford otomobillerde geçerli olacak Ekim 2022’ye özel kampanya ile birçok kişinin hayalini kurduğu Ford otomobillere sahip olması sağlanacak. Ayrıcalıklı fırsatlardan yararlanmak isteyenler için taşıt finansmanı kapsamında vatandaşlara yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranları sunulacak.

FORD’DA EKİM AYI FIRSATLARI DEVAM EDİYOR!

Ford binek otomobillerde son fırsat olabilir! 250.000 TL ve sadece yüzde 1,59 faiz oranları geçerli olacak! - Resim : 1

Ford otomobillerde Ekim ayına özel bu ayın son fırsatları devam ediyor. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında araç sahibi olmak isteyen vatandaşların avantajlı oranlardan yararlanması sağlanacak. 250.000 TL’ye 12 ay vade ve yüzde 1,59 faiz fırsatı ile rahat bir finansman avantajı sağlanacak. Ford yetkili satıcılarına giderek vatandaşların çok net ayrıcalıklardan hemen yararlanmaları sağlanıyor.

Düşük faiz fırsatlarından yararlanarak otomobil sahibi olmak isteyenlerin Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında birçok sevilen modele güvenle sahip olması sağlanacak. Bu kapsamda yer alan Ford’un sevilen pek çok modeline yer veriliyor. Avantajlı oranlardan da yararlanarak hayalini kurduğunuz araca güvenle sahip olabilirsiniz.

31 EKİM SON BAŞVURU TARİHİ

Ford’un avantajlı Ekim ayı fırsatlarından yararlanmak için 31 Ekim son başvuru tarihi olarak belirlendi. Ford Fiesta, Focus, Kuga, EcoSport ve Puma model otomobillerde uygulanacak 250.000 TL, 12 ay ve yüzde 1,59 faiz oranlarına sahip kampanya kapsamında avantajlı seçenekler uygulanacak.

FORD EKİM AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere en avantajlı tekliflerini sunan Ford, avantajlı fiyat listeleri ile dikkat çekiyor. Ford’un Ekim ayına özel fiyat listesinde yer alan oranlar ise kısaca şöyle:

  • Ford Fiesta Style Hatcback – 577.700 TL
  • Ford Focus Trend X Sedan – 760.200 TL
  • Ford Puma Style SUV – 713.800 TL  
Etiketler: ford, kampanya