Fibabanka’da ihtiyaç kredisi faiz oranları dibi gördü! Vatandaşın hiçbir ihtiyacı kalmayacak! Yüzde 1,92 faizle nakit ihtiyacınızı tek tıkla giderin!

İhtiyaç kredilerine talebin artmasıyla birlikte bankaların arka arkaya gerçekleştirdiği faiz güncelleme hamlesine Fibabanka da katıldı. İhtiyaç kredisinde faiz oranlarını güncelleyen Fibabanka, yüzde 1,92’ye kadar faizleri indirdi.

Fibabanka’da ihtiyaç kredisi faiz oranları dibi gördü! Vatandaşın hiçbir ihtiyacı kalmayacak! Yüzde 1,92 faizle nakit ihtiyacınızı tek tıkla giderin!

Özellikle de ani bir şekilde hayatımıza giren pandemiden bu yana kontrolsüz bir şekilde ortaya çıkan masrafların giderek daha çok artmasıyla bankacılık sektörünün en çok talep görmeye başlamış hizmetlerinden biri olan ihtiyaç kredisi hizmeti, şimdilerde yüksek faizler nedeniyle vatandaşların uzak durmaya başladığı hizmetlerden biri oldu. Vatandaşların rahatlıkla nakit ihtiyacını giderebilmesi için harekete geçen Fibabanka ise, ihtiyaç kredisinde indirime gitti.

Yıl boyunca çeşitli kampanyalar ile vatandaşların daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesini sağlayan Fibabanka, bu kez kredilerine el attı. Konuttan taşıta kadar pek çok alanda kredi hizmeti veren Fibabanka, şimdilerde avantajlı faiz oranlarıyla kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi paketi de sunmaya başladı. İhtiyaç kredisinde faiz oranlarını düşürmüş olan Fibabanka, kredi çekecek olan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi paketinin güncel şartlarını açıkladı.

İHTİYAÇ KREDİSİNDE BAŞVURULAR MOBİLE GEÇTİ

Fibabanka’da ihtiyaç kredisi faiz oranları dibi gördü! Vatandaşın hiçbir ihtiyacı kalmayacak! Yüzde 1,92 faizle nakit ihtiyacınızı tek tıkla giderin! - Resim : 1

Daha önce fiziki şubeleri aracılığıyla ve birçok belgenin temin edilmesinin ardından kredi başvurusu kabul eden bankalar, dijitalleşti. Dijitalleşen bankalardan biri olan Fibabanka da ihtiyaç kredilerini şubelerden kabul etmeye devam etmesinin yanı sıra aynı zamanda kredi başvurularını 444 88 88 çağrı merkezi, mobil bankacılık ve internet bankacılığı sistemi üzerinden de almaya başladı.

Kredi paketlerinde birbirinden avantajlı özellikler sunan Fibabanka, ihtiyaç kredisinde faiz oranlarını yüzde 1,92’ye kadar düşürdü. Bu faiz oranlarının kişinin kredi notuna, kredinin vade süresine ya da kredi miktarına göre değişeceğini bildiren Fibabanka, ihtiyaç kredilerinde maksimum faiz oranını ise yüzde 1,99 olarak bildirdi.

FİBABANKA 10 AYDA SADECE BİN 366 LİRA 93 KURUŞ FARK ALIYOR

İhtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlara örnek bir kredi hesaplama aracı da sağlayan Fibabanka, 10 ay vade ile çekilecek olan 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisi içi aylık taksit tutarlarını açıkladı. Aylık bin 136 lira 69 kuruş talep eden Fibabanka, toplam ödenecek miktarı ise 11 bin 366 lira 93 kuruş olarak duyurdu.

Öte yandan Fibabanka, bu şartlar altındaki kredinin masrafını da açıkladı. 50 TL krediden dosya masrafı alacağını bildiren Fibabanka, vergiler dahil dosya masrafını 55 TL olarak açıklarken; yıllık toplam faiz maliyet oranını ise yüzde 34,5940 olarak bildirdi.