Fatih Portakal’dan yatırım tavsiyesi: Parası olanlar için bu son fırsat! Herkes mağazalara akın etti

Gazeteci Fatih Portakal YouTube'da çektiği programda flaş açıklamalara imza attı. Yatırım tavsiyesinde bulunan Portakal, elinde TL olanları uyardı. Fatih Portakal'ın dikkat çeken açıklamaları ve herkese verdiği yatırım tavsiyesi.

Fatih Portakal’dan yatırım tavsiyesi: Parası olanlar için bu son fırsat! Herkes mağazalara akın etti

Sunuculuğa uzun bir süre ara veren ardından tekrardan ekranlara geri dönen gazeteci Fatih Portakal YouTube'da çektiği programda flaş açıklamalara imza attı. Ülkede yaşanan ekonomik krize değinen Portakal, elinde TL olanları uyardı. Bu sizler için son fırsat! Ünlü gazeteci aldığı kritik tüyoyu duyurdu. Duyanlar mağazalara akın etti. İşte Fatih Portakal'ın dikkat çeken açıklamaları...

FOX TV ekranlarında uzunca bir süre ana haber sunan ve ardından emekli olduğunu açıklayan ünlü gazeteci Fatih Portakal, son olarak Sözcü TV'de ana haber sunucusu olarak ekranlara tekrardan dönmüştü. Yaptığı çıkışlarla sık sık gündeme gelen Portakal, YouTube kanalında yayınladığı son videoda elin TL olanları uyardı. Parası olanlar için bu son fırsat! Fatih Portakal aldığı tüyoyu duyurdu. Geç kalmadan yetişin! Duyan mağazalara akın ediyor. İşte detaylar haberimizde...

FATİH PORTAKAL ALDIĞI TÜYOYU DUYURDU: BU SON FIRSAT!

YouTube üzerinden sık sık videolar çeken ünlü gazeteci Fatih Portakal, yeni videosunda elinde TL olanları uyardı. Yatırım yapmak için doğru adımları bekleyen vatandaşlara seslenen Portakal, ekonomist Şenol Babuşcu'nun bir yatırım tavsiyesini aktardı.

Fatih Portakal’dan yatırım tavsiyesi: Parası olanlar için bu son fırsat! Herkes mağazalara akın etti - Resim : 1

HERKES MAĞAZALARA AKIN ETTİ

Enflasyon ile birlikte birçok ürünün fiyatı her geçen gün artarken Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Daha önce Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinde de bulunan Şenol Babuşcu attığı mesajda vatandaşlara günlük hayatta bol bol kullandıkları malzemelerden fiyatlar henüz daha fazla artmadan toptan şekilde alması gerektiğini söyledi. Bu uyarıyı duyan vatandaşlar ise mağazalara akın etti.