Fatih Portakal Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni Adresini Takipçilerine Duyurdu...

Gazeteci Fatih Portakal yeni adresini sosyal medya hesabından duyurdu. Takipçilerini ve hayranlarını heyecanlandıran Portakal, bir televizyon kanalıyla sözleşme imzaladığını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Fatih Portakal Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni Adresini Takipçilerine Duyurdu...

Ünlü gazeteci ve haber sunucusu Fatih Portakal, uzun yıllar boyunca Türkiye’de Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. 2010 - 2013 yılları arasında Fox TV ekranlarında Çalar Saat programı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci, bir süredir televizyon ekranlarında yer almıyordu. Portakal, yeni adresini duyurdu.

Fox TV’de Çalar Saat programının ardından Nazlı Tolga’nın ayrılığı sonrası Fox Ana Haber programında sunucu olarak izleyici karşısına çıkmaya başlayan Fatih Portakal, Ekim 2022’de ise kendi Youtube kanalında izleyiciler ile buluşmaya başladı. Mart 2023’te Sözcü TV’ye geçiş yapan Portakal, Haziran 2023’te ise buradan ayrıldığını açıkladı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ünlü gazeteci ve sunucu, yeni adresini açıkladı.

Fatih Portakal Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni Adresini Takipçilerine Duyurdu... - Resim : 1

ÇALAR SAAT İLE GENİŞ KİTLELERE ULAŞMIŞTI


Türkiye’de 2010 - 2013 yılları arasında İrfan Değirmenci’nin tavsiyesi ile Fox TV’de Çalar Saat programını sunmaya başlayan ünlü gazeteci ve haber sunucusu Fatih Portakal, söz konusu dönemde geniş izleyici kitlesine ulaştı.

Sabah saatlerinde sunduğu program ile haber programlarında farklı bir formatı ekranlara taşıyan Portakal, söz konusu dönemde birçok kişinin izlemekten ve dinlemekten çok keyif aldığı bir isim haline geldi. Bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan Portakal, sosyal medyadan yayınladığı videolu paylaşımda yeni televizyon adresini açıkladı.

Fatih Portakal Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni Adresini Takipçilerine Duyurdu... - Resim : 2

ESKİ KANALINA GERİ DÖNDÜ


55 yaşındaki gazeteci ve haber sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yayınladığı videolu paylaşımda, “Dün sosyal medyada bir fotoğraf karesi paylaşmıştım. Sözleşme imzalıyordum. Sözcü Televizyonu ile anlaştım. Alişer Bey ile konuştuk, anlaştık. Bir sezon daha onlarla birlikteyim. 11 Eylül’de başlıyorum, 14 Haziran 2024’e kadar karşınızda olacağım. Bunun havadisini vereyim dedim. Lütfen kimselere randevu vermeyin. 11 Eylül’de Sözcü Televizyonu Ana Haber’de birlikte olalım” sözlerini dile getirdi.

20 Mart 2023 itibariyle Sözcü Ana Haber programını sunmaya başlayan Fatih Portakal, 30 Haziran 2023 tarihinde Sözcü TV’den ayrıldığını açıklamıştı. Portakal böylece, bir kez daha Sözcü TV ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Etiketler: fatih portakal, sözcü