Exxen, Galatasaray-Bayern Münih maçını ücretsiz, bedava ve şifresiz yayınlayacak: İşte yapmanız gerekenler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile kendi sahasında karşılaşacak. Bu zorlu maçı izlemek isteyenler için Exxen sevindiren bir haber verdi. Exxen, yeni üye olan kullanıcılarına 14 gün boyunca platformu ücretsiz kullanma imkanı sunacak.

Exxen, Galatasaray-Bayern Münih maçını ücretsiz, bedava ve şifresiz yayınlayacak: İşte yapmanız gerekenler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Bayern Münih ile 24 Ekim Çarşamba günü saat 19.45’te Türk Telekom Stadyumu’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılılar, bu kritik maçı kazanarak gruptan çıkma umutlarını sürdürmek istiyor. Ancak Bayern Münih, son şampiyon olarak sahaya çıkacak ve deplasmanda da galibiyet serisini bozmak istemeyecek. Peki, bu heyecanlı maçı izlemek için ne yapmak gerekiyor? Exxen, Galatasaray-Bayern Münih maçını ve diğer Avrupa Kupası mücadelelerini ücretsiz yayınlayacağını duyurdu. Exxen’e yeni üye olan kullanıcılar, 14 gün boyunca platformu bedava kullanabilecek.

Galatasaray-Bayern Münih maçının tarihi ve saati nedir?

Galatasaray-Bayern Münih maçı, 24 Ekim 2023 Çarşamba günü TSİ 19:45’te başlayacak.

Galatasaray-Bayern Münih maçını ücretsiz izlemek için ne yapmak gerekiyor?

Galatasaray-Bayern Münih maçını ücretsiz izlemek için Exxen’e üye olmak gerekiyor. Exxen’e üye olan kullanıcılar, 14 gün boyunca platformu bedava kullanabilecek.

Exxen’e nasıl üye olunur?

Exxen’e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine girip açılan sayfada ad soyad ve e-posta bilgilerinizi yazarak üye olabilirsiniz. E-posta hesabınıza gelen doğrulama kodu ile üyelik işleminizi tamamlamış oluyorsunuz. Exxenspor seçeneğine tıklayarak reklamlı veya reklamsız bir paket seçimi yaparak ödeme bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Ücretsiz deneme kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartı bilgilerinin verilmesi gerekiyor.

Galatasaray-Bayern Münih maçını Türkiye’de hangi kanal yayınlayacak?

Galatasaray-Bayern Münih maçını Türkiye’de Exxen kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca maçın özetini ve golleri de Exxen’den takip edebilirsiniz.