Dilek Taşı Rüçhan kimdir, kaç yaşında? Rüçhan kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D ekranlarına gelecek olan Dilek Taşı dizisi sezona bomba gibi giriş yapmayı planlıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusu ile bu sezon çok konuşulacak gibi görünüyor. Dilek Taşı Rüçhan Özge Özberk kimdir? Dilek Taşı Rüçhan karakterini kim oynuyor? Özge Özberk kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilek Taşı Rüçhan Instagram adresi ne?

Dilek Taşı Rüçhan kimdir, kaç yaşında? Rüçhan kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D’nin yeni sezonda ekrana gelecek olan dönem dizisi Dilek Taşı’nın başrol oyuncularından biri olan Ozan Dolunay, dizide Kenan karakterini canlandırıyor. Kenan, Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Figen’in nişanlısıdır. Dilek Taşı Rüçhan kimdir, gerçek adı ne? Dilek Taşı Rüçhan karakterini kim oynuyor? Özge Özberk kim, nereli, kaç yaşında?

Dilek Taşı dizisi yakında Kanal D’de başlayacak olan yeni bir dizi. Dilek Taşı dizisi konusu, 1980’li yıllarda geçen bir aşk ve dram hikayesidir. Dizide, hayatını kaybeden eşinin dileği üzerine kızını büyütmeye çalışan bir babanın (Salih Bademci), ailesiyle birlikte zengin bir ailenin malikanesinde yaşayan bir kızın (Hazal Subaşı) ve ona aşık olan bir gencin (Ozan Dolunay) yaşadıkları anlatılıyor. Dizinin yapımcılığı Yaşar İrvül ve Efe İrvül tarafından üstlenilirken, yönetmenliğini Altan Dönmez yapmaktadır. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan yazmaktadır. 

 Dilek Taşı Rüçhan kimdir, kaç yaşında? Rüçhan kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Özge Özberk kimdir?

Özge Özberk, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur.

Özge Özberk kaç yaşındadır?

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 doğumludur ve 47 yaşındadır.

Özge Özberk hangi dizilerde oynadı?

Özge Özberk, Çemberimde Gül Oya, Kırık Kanatlar, Geniş Zamanlar, Pis Yedili, Kalbimdeki Deniz, Dilek Taşı gibi dizilerde oynadı.

Özge Özberk evli mi?

Özge Özberk, 2007-2012 yılları arasında Hayim Sadioğlu ile evliydi. Şu anda bekar ve bir oğlu var.

Dilek Taşı Rüçhan kimdir, kaç yaşında? Rüçhan kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 2
Özge Özberk hangi filmlerde rol aldı?

Özge Özberk, G.O.R.A., Babam ve Oğlum, N’apcaz Şimdi?, Evlenmeden Olmaz gibi filmlerde rol aldı.

Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk kimdir? 

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976’da İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. Çemberimde Gül Oya, Kırık Kanatlar, G.O.R.A., Babam ve Oğlum gibi yapımlarda rol aldı. Şu anda Kanal D’de yayınlanan Dilek Taşı dizisinde Rüçhan karakterini canlandırıyor.

Dilek Taşı Rüçhan kimdir, kaç yaşında? Rüçhan kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 3

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Tam adı Nalan Özge Özberk’tir. Özgür Özberk adında erkek kardeşi vardır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde bir süre okuduktan sonra 2000 ve 2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübünde yönetmenlik yaptı. Çeşitli amatör tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında dansçı ve oyuncu olarak çalıştı.

Özberk, kariyerine 1989 yılında Bizimkiler dizisi ile başladı4. Daha sonra Bizim Ev, Sır Dosyası, Bir Demet Tiyatro gibi televizyon yapımlarında oyunculuk yaptı, Yıldız Tepe adlı filmde başrol oynadı. Beşiktaş Kültür Merkezi ekibi ile Otogargara müzikali ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? gibi birçok oyunda rol aldı.

Özberk, asıl yıldızının parladığı Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filminde Ceku, Çağan Irmak’ın 1980’leri anlattığı Çemberimde Gül Oya dizisinde Genç Yurdanur, Kırık Kanatlar dizisinde Nazlı, Babam ve Oğlum filminde Birgül rollerini canlandırdı. Bu rolleriyle hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni topladı. Babam ve Oğlum filmindeki performansıyla Sadri Alışık Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Özberk, daha sonra Geniş Zamanlar, Sinekli Bakkal, Yol Arkadaşım, Canım Babam, Pis Yedili gibi dizilerde rol aldı. Kardeşi Özgür Özberk ile Özgür Yapımlar adında bir yapım şirketi kurdu. Yapımcılığını kendisinin üstlendiği ve Özgür Özberk’in yönettiği N’apcaz Şimdi? adlı filmde rol aldı. 2014 yılında Hayat Ağacı, 2015 yılında Evlenmeden Olmaz adlı yapımlarda oynadı.

Dilek Taşı Rüçhan kimdir, kaç yaşında? Rüçhan kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 4

Özberk, 2016-2018 yılları arasında FOX’ta yayınlanan Kalbimdeki Deniz adlı dizide Deniz karakterini canlandırarak başarılı bir performans sergiledi. Şu anda Kanal D’de yayınlanan Dilek Taşı adlı dizide Rüçhan karakterine hayat veriyor. Dizide, 1980 darbesi öncesi ve sonrasında yaşanan olayları anlatan bir ailenin üç kızından biri olan Rüçhan, sürekli sorun çözmeye ve sorun yaratmaya yönelik bir kadın olarak karşımıza çıkıyor.

Özberk, 2007 yılında maden işletmecisi Hayim Sadioğlu ile evlendi. 2010 yılında çiftin Leo adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. 2012 yılında eşinden boşandı.

 

 

 

Dilek Taşı’nın Rüçhan’ının instagram adresi ne?

Dilek Taşı dizisinin Rüçhan'ı Özge Özberk'in instagram adresi: @ozgeozberk_official