Dilek Taşı Kenan kimdir, kaç yaşında? Kenan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D ekranlarına gelecek olan Dilek Taşı dizisi sezona bomba gibi giriş yapmayı planlıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusu ile bu sezon çok konuşulacak gibi görünüyor. Dilek Taşı Kenan Ozan Dolunay kimdir? Dilek Taşı Kenan karakterini kim oynuyor? Ozan Dolunay kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilek Taşı Kenan Instagram adresi ne?

Dilek Taşı Kenan kimdir, kaç yaşında? Kenan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D’nin yeni sezonda ekrana gelecek olan dönem dizisi Dilek Taşı’nın başrol oyuncularından biri olan Ozan Dolunay, dizide Kenan karakterini canlandırıyor. Kenan, Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Figen’in nişanlısıdır. Peki, Ozan Dolunay kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte Ozan Dolunay hakkında merak edilenler…

Dilek Taşı dizisi yakında Kanal D’de başlayacak olan yeni bir dizi. Dilek Taşı dizisi konusu, 1980’li yıllarda geçen bir aşk ve dram hikayesidir. Dizide, hayatını kaybeden eşinin dileği üzerine kızını büyütmeye çalışan bir babanın (Salih Bademci), ailesiyle birlikte zengin bir ailenin malikanesinde yaşayan bir kızın (Hazal Subaşı) ve ona aşık olan bir gencin (Ozan Dolunay) yaşadıkları anlatılıyor. Dizinin yapımcılığı Yaşar İrvül ve Efe İrvül tarafından üstlenilirken, yönetmenliğini Altan Dönmez yapmaktadır. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan yazmaktadır. 

Dilek Taşı Kenan kimdir, kaç yaşında? Kenan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Ozan Dolunay hangi dizilerde oynadı?

Ozan Dolunay’ın oynadığı diziler şunlardır: Tatlı Küçük Yalancılar, Medcezir, Çilek Kokusu, Hakan Muhafız, Zalim İstanbul, Aşk Ağlatır ve Dilek Taşı.

Ozan Dolunay’ın eşi kimdir?

Ozan Dolunay’ın eşi yoktur. Oyuncu, bekardır.

Ozan Dolunay hangi burçtur?

Ozan Dolunay kova burcudur. Kova burcu insanları genellikle özgür, yaratıcı, zeki ve ileriyi gören olarak tanımlanır.

Dilek Taşı Kenan kimdir, kaç yaşında? Kenan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 2

Ozan Dolunay hangi üniversitede okudu?

Ozan Dolunay, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’ne girdi ancak oyunculuk kariyerine odaklanmak için okulu bıraktı.

Ozan Dolunay kimdir?

Dilek Taşı Kenan kimdir, kaç yaşında? Kenan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 3

 Ozan Dolunay, 2 Mayıs 1990 tarihinde Ankara’da doğdu. 33 yaşındaki oyuncu, ilkokul ve ortaokulu Ankara’da okudu. Liseyi İstanbul’da Özel Enka Lisesi’nde tamamladı. Ardından Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’ne girdi ancak oyunculuk kariyerine odaklanmak için okulu bıraktı.

Oyunculuk kariyerine 2015 yılında Kanal D’de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizi ile başladı. Dizideki “Aras” karakteriyle dikkatleri üzerine çekti1. Ardından 2016 yılında Star TV’de yayınlanan “Medcezir” adlı dizide “Can” karakterini canlandırdı1. 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan “Çilek Kokusu” adlı dizide “Ayaz” karakterini canlandırdı1. 2018 yılında Star TV’de yayınlanan “Hakan Muhafız” adlı dizide “Murat” karakterini canlandırdı1. 2019 yılında Kanal D’de yayınlanan “Zalim İstanbul” adlı dizide “Cenk” karakterini canlandırdı1. 2020 yılında Show TV’de yayınlanan “Aşk Ağlatır” adlı dizide “Murat” karakterini canlandırdı1. Ozan Dolunay, şimdilerde Kanal D’de yayınlanacak olan dönem dizisi Dilek Taşı’nda Kenan karakterini oynayacak.

Dilek Taşı Kenan kimdir, kaç yaşında? Kenan'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 4

Ozan Dolunay, oyunculuk dışında müzik dinlemeyi, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi seviyor. Ozan Dolunay, Türkiye’nin en popüler genç oyuncularından biridir. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ozan Dolunay, 1.80 metre boyunda ve 72 kilodur. Burcu kova burcudur.

Dilek Taşı Kenan instagram hesabı ne?

Dilek Taşı dizisinin Kenan'ı Ozan Dolunay'ın instagram hesabı: @modolunay