Devlet hastanelerine 13 farklı ilde toplam 275 sağlık personeli alınacak!

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenleri sevindiren personel alımı ilanları geldi. Kamu hastanelerinde işçi ve memur statüsünde istihdam edilecek sağlık personeli ilanları yayınlandı. İşte son başvuru tarihleri…

Devlet hastanelerine 13 farklı ilde toplam 275 sağlık personeli alınacak!

Kamu hastanelerinde çeşitli kadrolarda çalışmak isteyenler için güncel iş ilanları büyük önem taşıyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki devlet hastanelerinden gelen personel alımı ilanları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak 13 farklı ilden devlet hastanelerine toplamda 275 sağlık personeli alınacağı açıklandı. Devlet üniversitelerinde KPSS 50 puan şartı ile yapılacak memur ve işçi alımı ilanlarıyla ilgili araştırmalar hız kazandı.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Devlet hastanelerine 13 farklı ilde toplam 275 sağlık personeli alınacak! - Resim : 1

Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli veya daimi olarak çalışmak isteyenler için personel alımı ilanları yayınlandı. Devlet hastanelerinde yapılan personel alımında hemşire, ebe, eczacı, teknisyen gibi sağlık personeli dışında kamu işçisi alınacağı da belirtildi. Kamu hastanelerinde sözleşmeli işçi olarak çalışmak isteyenler için hastane hizmetlisi, şoför, büro personeli, destek personeli, güvenlik görevlisi, temizlik personeli gibi kadrolarda alım yapılacağı açıklandı. Personel alımı ilanları arasında 13 farklı ilde çok sayıda üniversite bünyesinde 275 sağlık personeli ve kamu işçisi alınacağı öğrenildi.

Personel Alımı Yapan Devlet Kurumları

Sözleşmeli olarak devlet hastanelerinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Mersin Üniversitesi, çeşitli kadrolara 44 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların 7 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiği belirtildi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi de 7 Temmuz’a kadar 47 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Devlet hastanelerinde çeşitli kadrolarda çalışmak isteyenler için personel alım ilanları peş peşe geldi. Balıkesir Üniversitesi 18 sözleşmeli personel alımında KPSS 50 puan şartının uygulanacağını duyurdu. Bununla birlikte Erciyes Üniversitesi ise 33 sözleşmeli personel alımı için son başvuru tarihini 5 Temmuz 2022 olarak açıkladı. Bu iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler için Gebze Teknik Üniversitesi 30 sözleşmeli personel alımı yapacak. Ayrıca Bayburt Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi de çok sayıda sağlık personeli alacağını duyurdu.