Dev yılanlar Türkiye'yi istilaya başladı. İstanbul, Elazığ, Sakarya, Çanakkale'den sonra o ilimizi de yılanlar bastı İzleyince kaçacak yer arayacaksınız!

Küresel ısınma hayvanları da olumsuz olarak etkiledi! Küresel ısınmadan etkilenen hayvan türlerinden bir tanesi de yılanlar oldu.Havaların ısınmayıa birlikte yılan haberlerinde artış yaşandı. Son haber ise Diyarbakır'dan geldi. Dev yılanların çiftleşmesi cep telefonuna böyle yansı.

Sitene Ekle

Dev yılanlar İstanbul, Elazığ, Sakarya, Şanlıurfa, Konya,  Antalya, Çanakkale'den sonra Diyarbakır'ı istilaya başladı. Dev yılanları görünce kaçacak yer arayacaksınız. Uzmanlar acil durum ilan etti. Diyarbakır'da yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olmaya devam ediyor. Gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanlar Çanakkale'den sonra o ilimizi istilaya başladı. Görünce kaçacak yer arayacaksınız. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Diyarbakır'da istila başladı. Hemen kaçın.

 Dev yılanlar Türkiye'yi istilaya başladı. İstanbul, Elazığ, Sakarya, Çanakkale'den sonra o ilimizi de yılanlar bastı İzleyince kaçacak yer arayacaksınız! - Resim : 1

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Çanakkale'de görülen dev yılanlar bu sefer Diyarbakır'da görüldü. Dev yılanlar görünce kaçacak yer arayacaksınız.

BURASI AMAZONLAR DEĞİL TÜRKİYE!

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılanlar dört bir yana yayılmaya başladı. Daha önce Çanakkale'de görülen ve korku saçan dev yılanlar bu sefer Diyarbakır'da görüldü. Dev yılanların çiftleşme dansı herkesi şoke etti. İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu.

DEV YILANLARIN ÇİFTLEŞME DANSI KAMERADA

Diyarbakır'ın Çınar'ın kırsal Karababa Mahallesi'nde tarlaya giden çiftçiler, gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Meraklı çiftçiler yılanların çiftleşme dansını izlerken, o anları cep telefonu kamerasıyla çekmeyi de ihmal etmedi.

Dev yılanlar Türkiye'yi istilaya başladı. İstanbul, Elazığ, Sakarya, Çanakkale'den sonra o ilimizi de yılanlar bastı İzleyince kaçacak yer arayacaksınız! - Resim : 2

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların hızla artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.