AFAD ve Kandilli son dakika deprem bildirisi: Ege Denizi ve Girit Adası sallandı! Muğla deprem kaç şiddetinden oldu?

24 Temmuz 2023 AFAD ve Kandilli ’den gelen son dakika haberlilerine göre e Datça Muğla ve Ege Denizi sallandı. Peki Ege Denizi, Girit Adası deprem kaç büyüklüğünde oldu? Ege Denizi ve Grit Adası depremin merkez üssü, şiddeti, büyüklüğü ne kadar? Detaylar haberimizde…

AFAD ve Kandilli son dakika deprem bildirisi: Ege Denizi ve Girit Adası sallandı! Muğla deprem kaç şiddetinden oldu?

Muğla depremi son dakika gündemdeki yerini aldı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesinde paylaşılan sarsıntı Ege Denizi, Girit Adası (Kriti) merkezli gerçekleşti. Yüzyılın felaketinde afet bölgesi illeri arasında yer alan bölgedeki depremin şiddeti, büyüklüğü bilgiler gündemde. Yerin 7 km altında kaydedilen sarsıntı araştırılıyor. Muğla'da deprem büyüklüğü, şiddeti ve merkez üssü araştırılıyor. Peki, 24 Temmuz bugün Muğla'da deprem mi oldu, nerede, şiddeti kaç? İşte, tüm detaylar…

EGE DENİZİ, GİRİT ADASI DEPREM SON DAKİKA HABERİ

Kandilli Rasathanesi bu sabah saat 09:11'de Ege Denizi , Girit Adası'nda deprem meydana geldiğini belirterek büyüklüğünü 3.6 olarak duyurdu.

Deprem Türkiye'de Datça (Muğla)'da hissedildi.

Ege Denizi, Girit Adası - 273.56 km MUĞLA

DEPREM Mİ OLDU, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE?

Son dakika deprem haberleri Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından anlık olarak paylaşılıyor. Son depremler listesi küçük ve büyük ölçüde gerçekleşen tüm depremleri barındırıyor ve bu liste aracılığıyla depremin büyüklüğü ve derinliği gibi bilgiler öğrenilebiliyor.

Aşağıda bulunan linkler aracılığıyla AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi verilerine erişebilirsiniz.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından da "https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" adresi üzerinden paylaşılan listede son 100 deprem listeleniyor. Liste üzerinde artçılar başta olmak üzere Türkiye'de meydana gelen tüm sarsıntılar yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından "http://www.koeri.boun.edu.tr/" adresi üzerinden paylaşılan son veriler ile büyüklü küçüklü yaşanan sarsıntıların merkez üssü, şiddeti ve derinliği kamuoyu ile paylaşılıyor:

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ