Davut Güloğlu da siyasete girdi! YRP Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu oldu

Ünlü sanatçı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı gösterildi. Davut Güloğlu belediye başkan adaylığını YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ile paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Güloğlu ilk açıklamasında, " Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz." dedi. 

Davut Güloğlu da siyasete girdi! YRP Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu oldu

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Davut Güloğlu 31 Mart 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adayı oldu. 

Davut Güloğlu Düzce Belediye Başkan Adayı oldu

Yeniden Refah Partisi sanatçı Davut Güloğlu'nu Düzce Belediye Başkan Adayı gösterdi. 

Aynı zamanda Yeniden Refah Partisi (YRP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi olan Davut Güloğlu, Düzce Belediye Başkan Adayı olduğunu sosyal medya platformu X hesabından duyurdu. 

Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu

Güloğlu: Yola çıkıyoruz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Davutoğlu, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz." dedi. 

Davut Güloğlu'nun açıklaması şöyle:

"Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz. Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil; eskiyi güzelleştirmeye geliyoruz. Düşmanlık etmek için değil, sevgi göstermek için geliyoruz. Kazanmak için değil Şehirlerimize Sahip Çıkmak için geliyoruz. Düzce'nin Refahı İçin “Şehrine Sahip Çık” diyoruz. Düzce’mizde işi ehline teslim edeceğimiz bir yönetim anlayışı ve tasarruf tedbirlerimizle birlikte vatandaşımızın sırtında değil yanında olacağımızı ve 94 ruhuyla yeniden tüm ihtiyaçlara koşacağımızı ilan ediyorum. Düzce’miz için omuz verecek olan ve ihtiyaçlarına çözüm üreten tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Düzceli hemşehrilerimize karşı; patronu değil, evladı olacağız. Engel değil, destek olacağız. Alan değil, veren olacağız. Gruplaşmayacak, bir bütün olacağız. Hep birlikte Düzce için çalışacak, Düzce için refah vakti diyeceğiz. Allah çıktığımız yolda muvaffakiyetler nasip eylesin. Hayırlı olsun."