Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Sorusuna Ekrem İmamoğlu'ndan Yanıt Geldi! Ekrem İmamoğlu Neler Söyledi?

Son dönemlerde gündemde en çok yer alan konulardan birisi olan Cumhurbaşkanlığı seçimi sorularına yanıt veren İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisine yöneltilen ''Cumhurbaşkanı adayı olmak ister misiniz?'' sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Sorusuna Ekrem İmamoğlu'ndan Yanıt Geldi! Ekrem İmamoğlu Neler Söyledi?

Fatih Altaylı ile canlı yayına katılan ve kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Ekrem İmamoğlu oy kullanacak milyonlarca kişinin merak ettiği sorulardan birisine yanıt verdi. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylığını koyup koymayacağı belli olmayan Ekrem İmamoğlu neler söyledi? Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Habertürk ekranlarında gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında düşüncelerini merak edildi. Türkiye'nin yakından ilgilendiği 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında düşüncelerinden bahseden Ekrem İmamoğlu kritik soru karşısında ne cevap verdi?

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı?

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Fatih Altaylı'nın sorularını cevaplayan Ekrem İmamoğlu "Ben cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkmadım ki. İstanbul seçimleri, yaşanan 2 seçim insanların gündemine, zihnine böyle bir tarif yapmış. Bunun sebebi ben değilim. Bana 'Hiç reddetmediniz' diyorsunuz. En az televizyonlarda 7-8 kez benim böyle bir niyetim olmadığımı söyledim. Ben en sorumlu koltukta oturuyorum. Benim sorumluluklarım var" dedi.

2023'te gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylığının olup olmayacağı oldukça merak edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sözlerine şu şekilde devam etti;

"Şimdi bir 6'lı masa ve Türkiye'nin geleceğini tasarlıyor. Genel başkanımız çok özel işler yaptı. İYİ Parti'yi 20 vekil vererek muazzam bir hamle yaptı. Bu süreç bizi 2019'da Millet İttifakı sürecine taşıdı. Altılı masanın direği genel başkanımız. Benim de iradem genel başkanımızdır. İmza atacağı kararı Ekrem İmamoğlu'nun da kararıdır. Ekrem İmamoğlu'ndan genel başkanımıza daha yakın bir CHP'li olamaz. Orada attığı imzanın altına bize nefer olmak düşer" dedi.