Cuma, cumartesi, pazara durum kritik: Sakarya, Kocaeli, İstanbul, İzmit dikkat

Türkiye'de hava durumuyla ilgili yeni gelişmeler şaşırtıcı. Meteorolojik kaynaklardan gelen bilgilere göre, yarından itibaren ülke genelinde gündüz sıcaklıkları 3-4 derece yükselecek. Ancak, geceler hala oldukça soğuk olacak. Bu durum, hastalık riskini artırabileceği için dikkatli olunması gerekiyor. Özellikle Marmara bölgesinde de dikkat çeken bir hava durumu öngörülüyor. İşte detaylar

Cuma, cumartesi, pazara durum kritik: Sakarya, Kocaeli, İstanbul, İzmit dikkat

Türkiye'de hava durumu her geçen gün yeni sürprizlerle dolu. Meteorolojik kaynaklardan gelen güncel bilgilere göre, hava durumuyla ilgili yeni gelişmeler "Ayvayı yedik" dedirtiyor. Önümüzdeki günlerde, gündüz ve gece arasındaki sıcaklık farkı giderek artacak. Bu durum ise hastalık riskini artırabilir.

Marmara Bölgesine Önemli Uyarı

Hava City tarafından Marmara bölgesi için yapılan açıklamada da dikkat çekici bilgilere yer verildi. Yarından itibaren gündüz sıcaklıkları 3-4 derece yükselecekken, geceler hala serin ve soğuk olacak. Hafta sonunda güney kesimlerde sağanak yağışlar bekleniyor. Marmara için ise önümüzdeki hafta boyunca yağmur ve daha fazlasının haberi var. Bu uyarı sonrasında, Kocaeli, İzmit ve İstanbul gibi Marmara bölgesi illerinin yağışlara karşı tedbirli olmaları gerekecek.

Cuma, cumartesi, pazara durum kritik: Sakarya, Kocaeli, İstanbul, İzmit dikkat - Resim : 1