Çöp Adam 26.bölüm fragmanı: Yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Çöp Adam dizisinin yeni sezonu 13 Eylül Çarşamba akşamı Star TV’de başlıyor. 26. bölüm fragmanında neler olacağını merak edenler için haberimizde detaylar var.

Sitene Ekle

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi, izleyicileri ekran başına kilitleyen bir sezonun ardından yeni bölümleriyle geri dönüyor. Dizinin son bölümünde Peri’nin hamilelik haberi, İpek’in tepkisi, Tamer’in Berrin ve Damla’ya bebek haberini vermesi, Bülent’in Elit’e Tamer’in onu kaçırdığını anlatması, Yavuz’un Meryem’i istemeye gelmesi ve Meryem’in düğün gününün gelmesi gibi heyecanlı olaylar yaşanmıştı.

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Çöp Adam dizisinin yeni sezonunda ise daha fazla sürpriz ve aksiyon var. 26. bölüm fragmanında görüldüğü üzere, Peri bebeğini kucağına alırken, Meryem ve Yavuz’un düğünü kabusa dönüyor. Bülent ve İpek’in hayatlarından çıktıklarını sanan Peri ve Tamer, aslında büyük bir tehlikenin içine düştüklerinden habersizler. Bülent ve İpek’in intikam planı ne olacak? Peri ve Tamer’in bebeği sağ salim doğacak mı? Meryem ve Yavuz’un düğünü nasıl sonuçlanacak? Tüm bu soruların cevapları yeni sezonda ortaya çıkacak.

FRAGMANI NASIL İZLEYEBİLİRİM?

Çöp Adam dizisinin 26. bölüm fragmanını izlemek için medyahaber.com'u ziyaret edebilirsiniz.:

 

  • Çöp Adam Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    • Çöp Adam dizisinin yeni sezonu 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de başlayacak.
  • Çöp Adam Dizisinin Oyuncuları Kimler?

    • Çöp Adam dizisinin oyuncuları şunlardır: Engin Altan Düzyatan (Tamer), Elçin Sangu (Peri), Burak Tamdoğan (Bülent), Melisa Aslı Pamuk (İpek), Ceren Benderlioğlu (Meryem), Ushan Çakır (Yavuz), Özge Özacar (Berrin), Emre Karayel (Seko), Ceyda Ateş (Elit), Alihan Türkdemir (Damla) ve diğerleri.