Citroen Araç Modelinde İndirim Günleri Başladı! %0 Faizli Kredi 9 Bin TL Üzeri İndirimle Araç Alın!

Citroen yaza özel araç kampanyasını duyurdu 90.000 TL'ye kadar talep edilecek araç modelleri için %0.89 faiz üzerinden kredi kullanımı sağlanabilecek Citroen C3 ve C4 modelleri için geçerli olacak kampanya 10.000 TL indirim ile tüm modellere hitap edecek

Citroen Araç Modelinde İndirim Günleri Başladı! %0 Faizli Kredi 9 Bin TL Üzeri İndirimle Araç Alın!

Fransız otomobil üreticisi Citroen yepyeni kampanyası ile yaza damgasını vuracak. Tüketicilere kolaylık sağlayabilmek ve daha ucuza araç satın alabilmeyi kolaylaştırmak hedefleniyor. Yalnızca Citroen C3 Air Cross ve Citroen C4 modelleri için geçerli olacak indirim kampanyasından tüm araç almak isteyenler yararlanabilecek. 

Citroen C3 ve C4 Kampanyalı Fiyatları

Ucuza araç satışında kampanya fırsatı Citroen ile daha cazip hale geliyor. Kampanya sürecinde detaylar açıklandı. Citroen C3 Aircross ve Citroen C4 modellerinde geçerli olacak 55.000 TL'ye kadar talep edilecek araç modelleri için %0 faiz ile kredi kullanılabilecek. Üstelik 12 ay taksitlerle geri ödemesi sağlanacak. 90.000 TL'ye kadar talep edilecek modellerde ise %0.89 faiz oranından yararlanılacak. 12 ay boyunca aylık taksitlerle geri ödenebilecek.

Her İki Modelde 10 Bin TL İndirim Fırsatı!

Citroen Araç Modelinde İndirim Günleri Başladı! %0 Faizli Kredi 9 Bin TL Üzeri İndirimle Araç Alın! - Resim : 1

Citroen markası tarafından sunulan düşük faiz oranlı kredi fırsatı ile araç alabilmek daha kolay hale geliyor. Marka kendisine özel bir kampanyada duyurdu. Satın alınacak her iki modeli için 10.000 TL değerinde indirim uygulanacak.

Citroen marka C3 ve C4 araçların donanımsal özellikleri de göz dolduruyor. Turbo dizel motor seçeneği ile yakıt tüketimini şehir içinde en aza indiriyor. Güncel fiyatlar kampanya süreci ile birleştiğinde satın alma gücünü arttırıyor.

Citroen C4 ile Gelişkin Yakıt Tasarrufu

Şehir içi yakıt tüketimi 4.1 litreye ulaşan Citroen C4 modeli şehir dışında ise 3.6 litre yakıt tüketimine sahiptir. Ortalama rakamlar üzerinden değerlendirilen yakıt tüketim hacmi muadillerinin aksine yakıttan tasarruf edebilmeyi destekliyor. Citroen C4 modelinin güncel fiyatı 575.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Citroen C3 Air Cross ile Benzersiz Motor Hacmi

Citroen C3 Air Cross modeli de çokça tercih edilen ürün grubu arasında yerini alıyor. 4 silindirli Air cross PureTech benzinli motor sistemine sahiptir. Şehir içi yakıt tüketim hacmi 4.4 litreye denk gelen araç satın alınmak istendiğinde başlangıç fiyatı 456.000 TL'yi buluyor.