Ceyda Düvenci’de şok itiraf! Boşanma kararını ben vermedim! Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci cephesinden beklenmeyen itiraf!

Son ayalarda gündemden düşmeyen ve boşanma kararı adlıkları konuşlana 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak cephesinden beklenmeyen itiraf geldi. Ceyda Düvenci “Boşanma kararını ben vermedim” dedi. Bu açıklamadan sonra Bülent Şakrak cephesinden gelecek cevap ise merak konusu. Detaylar haberimizde.

Ceyda Düvenci’de şok itiraf! Boşanma kararını ben vermedim! Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci cephesinden beklenmeyen itiraf!

Ceyda Düvenci’de şok itiraf! Boşanma kararını ben vermedim! Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci cephesinden beklenmeyen itiraf! - Resim : 1

Oyuncu Ceyda Düvenci, 8 yıllık oyuncu eşi Bülent Şakrak ile boşanma haberleri hakkında konuştu. Düvenci, “Boşanma kararını ben vermedim” dedi.

Ceyda Düvenci’de şok itiraf! Boşanma kararını ben vermedim! Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci cephesinden beklenmeyen itiraf! - Resim : 2

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; evliliklerini kurtarmak için aile terapistine de giden 8 yıllık evli çift sonunda boşanma konusunda fikir birliğine varmıştı.

Ceyda Düvenci’de şok itiraf! Boşanma kararını ben vermedim! Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci cephesinden beklenmeyen itiraf! - Resim : 3

Ceyda Düvenci kendisine “Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma… Çok pişman olursun… Bu dünyada iyi insanların artık sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” yazan takipçisine “Kararı ben vermedim maalesef” yanıtını verdi.