Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri?

Herkes boş vakitlerinde bir şeyler yapmak için uğraşır. Can sıkıntısını gidermek için en iyi yöntemlerden biri film izlemektir. Netflix'te izlenebilecek en iyi bilim kurgu filmlerini sizin için derledik; bu filmler hem perspektifinizi genişletecek hem de sizi düşündürecek. İşte can sıkıntısını gidermek için en iyi bilim kurgu filmleri.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri?

Bilim kurgu filmleri hem farklı bir bakış açısı oluşturuyor hem de distopik geleceklere olası bir bilimsel değişime ilham oluyor.

Hayal ürünü olan bilim kurgu filmleri son zamanlarda Netflix'te en çok izlenen kategorilerden biri olmuşken en çok izlenen bilim kurgu film önerilerine yer verdik.

Mısırları patlatıp içeceklerinizi de hazırladıktan sonra yapmanız gereken tek şey modunuza uygun filmi seçmek ve izlemek. İyi seyirler...

CENNETE YAKIN (PARADİSE)

Cennete Yakın filminde insanlar para karşılığında ömürlerini satabiliyor. Ev alırken ipotek olarak ömrünü gösteren bir kadının evinin yanması durumunda başına gelen olaylar işleniyor.

2023 yapımı Cennete Yakın filmi ilerleyen teknolojiye karşı bakış açınızı değiştirecek.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 1

UYUMSUZ

2014 yapımı aksiyon ve bilim kurgu filmi olan Uyumsuz filminde kıyamet sonrası insanların 5 farklı özelliğe göre bölünmesi ve bu durumda yaşanan çatışmalar işleniyor.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 2

HER ŞEY HER YERDE AYNI ANDA (EVERYTHİNG EVERYWHERE ALL AT ONCE)

Bol ödüllü Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmi konusunun yanı sıra özellikle görsel efektleriyle beğeni topluyor. Eşi Waymond Wang ile batmak üzere olan bir çamaşırhane işleten Çinli Amerikalı göçmen Evelyn Quan birden fazla paralel evrenin olduğunu fark eder. Paralel evrendeki farklı versiyonlarıyla bağlantı kuran Evelyn Quan'ın hayatı bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 3

 

LUCY

Lucy filmini izlemeyen yoktur ancak halen izlemediyseniz çok şanslısınız çünkü vakit geçirebilecek sürükleyici bir bilim kurgu filmi buldunuz.

Başrolde Scarlett Johansson'ın yer aldığı Lucy filminde beyninin yüzde 10'undan fazlasını kullanmayı öğrenen Lucy'nin yapabildikleri izleyenleri şaşırtıyor.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 4

 

JURASSİC PARK 

Tarih öncesi hayvanlara ilgi duyuyorsanız Jurassic Park film serisi tam size göre. 1993 yılından beri seri halinde çekilmeye devam eden Jurassic Park filmi her bölümüyle beğeni topladı. Jurassic Park filminde genel olarak tarih öncesi dinozorlarla insanların mücadelesi işleniyor.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 5

 

UYKUSUZ (AWAKE)

Uykusuz (Awake) filminde küresel bir olaydan sonra insanlar uyuma becerisini kaybeder. Bir türlü uyuyamayan insanlar zaman geçtikçe hem toplumu hem de kendi zihinlerini kaosa sürükler. 

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 6

 

BİRD BOX BARCELONA

Bir Box Barcelona 2014 yapımı 'Bird Box' filminin öyküsüyle aynıdır. İnsanların gizemli gücü gördüğünde yaşanan korkunç olayların işlendiği Bird Box Barcelona dizisinde Mario Casas,Georgina Campbell,Diego Calva Hernández gibi isimler yer aldı.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 7

 

DÜNYA SAVAŞI Z

Dünya Savaşı Z filminde zombi salgını sonrası kendisini ve ailesini korumaya çalışan Gerry Lane (Brad Bitt) hikayesi işleniyor.

 Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 8

PLATFORM

Bir hapishane içindeki insanlar kat kat döşenen yerlerde yaşar. Üzeri yiyecekle kaplı platform her gün yukarıdan aşağıya doğru iner. Yukarıdaki insanlar bütün yiyeceklerden yiyebiliyorken en alttakiler ise aç ve çaresiz kalır.

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 9

 

KAR KÜREYİCİ (SNOWPİERCER)

Küresel soğuma sonucunda bir grup insan sürekli hareket eden bir trenin içinde hayatta kalmaya çalışır. 

Can sıkıntısına birebir.. Netflix'te izlenecek en sürükleyici bilim kurgu filmleri hangileri? - Resim : 10

Etiketler: bilim kurgu, netflix, film