Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti asılsız iddialara sessiz kalamadı! "Bizi rahat bırakın!"

Magazin basınının gözdesi mutlu evlilikleri ve çocukları ile olan ilişkileri ile dikkatleri üzerine çeken çift yine polemiklerin hedefindeydi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti asılsız yakıştırmalara sessiz kalmadı!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti asılsız iddialara sessiz kalamadı!

Magazin basınının ilgi odağı olan mutlu evlilikleri ile dikkatleri üzerine çeken çift artık söylentilere dayanamadı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti ilk kez Çalıkuşu dizi setinde tanışmış ve 2017 yılında evlenmişti. Çift 9 yıldır mutlu geçen evliliklerini 2019 yılında oğulları Karan’ı dünyaya getirerek taçlandırmıştı.

KOMŞULARI DEDİKODULARI YAYMIŞ!

Çiftten kısa süre önce müjdeli haber geldi. Yeni bir bebek beklediklerini duyurdular. Ancak bu haber gündemi daha da karıştırdı. Bekledikleri mutluluğu yaşayamadan asılsız haberler nedeniyle sosyal medyada yer almaya başladılar. Özellikle bulundukları bölgede komşuları olduğu iddia edilen bir kişinin ortaya attığı sevimsiz söylentiler çiftin keyfini de kaçırdı.

HANGİSİ EVİ TERK ETTİ?

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti asılsız iddialara sessiz kalamadı! "Bizi rahat bırakın!" - Resim : 1

Bebek heyecanını yaşayamadan sosyal medyada asılsız olarak yer alan iddialar dozunu gitgide yükseltiyor. Önce çiftin kavga ettiği ve Fahriye Evcen'in evi terk ettiği söylenmişti. Ardından Fahriye Evcen'in kayınvalidesi ile büyük bir gerilim altında olduğu söylendi. Burak Özçivit'in tartışma nedeniyle evi terk ettiği iddia edildi. Tüm bu iddiaların odak noktası olan çiftten sonunda bir açıklama geldi.

“ARTIK SAÇMALAMAYIN!”

Burak Özçivit resmi İnstagram hesabı üzerinden eşi Fahriye Evcen ile mutlu oldukları bir anı paylaşarak üzerine şu açıklamada bulundu: “Artık saçmalamayın. Bizi rahat bırakın! Herkese sevgiler…”

EŞİ DE PAYLAŞTI!

Burak Özçivit'in paylaştığı yorum bir anda sosyal medyada şok etkisi yarattı. Tam da bu anlarda eşi Fahriye Evcen paylaşılan aynı gönderiyi kendi İnstagram hesabı üzerinden yeniden paylaştı. Çiftin evlilikleri üzerine sürekli olarak konuşulan bu asılsız iddialara karşı verdikleri yanıt bu kadar oldu.

“BİZİM İÇİNDE SÜRPRİZ OLDU!”

Kısa bir süre önce hamile olduğunu açıklayan Fahriye Evcen: “Bu bizim için de bir sürpriz oldu. Yeni öğrendik. İnanılmaz derecede heyecanlı ve sevinçliyiz ve bu haberi henüz Karan’a açıklamış değiliz. Bu süreçte kız mı erkek mi olsun moduna hiç girmedik. Sağlıklı, vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun bizim için yeterlidir” dedi.