Bu Yöntemle Paranız Durduğu Yerde Katlanacak! 32 Günlük Mevduat Faizleri Yüzde 20’leri Aştı!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesapları güncellendi! Kenardaki 20 bin liranızı sadece bu hesaplarda tutarak 371 TL kazanç elde edebilirsiniz! İşte 32 günlük en yüksek faiz veren bankalar…

Bu Yöntemle Paranız Durduğu Yerde Katlanacak! 32 Günlük Mevduat Faizleri Yüzde 20’leri Aştı!

Türkiye’de Aralık 2021’den itibaren uygulanmaya başlayan kur korumalı mevduat sistemi ile vatandaşların TL birikimleri için vadeli mevduat hesaplarını tercih etmeleri sağlandı. Buna ek olarak bankalar standart mevduat hesaplarında da yüksek faiz oranları ile yüksek kazançları vermeye başladılar. 2022 yılının Haziran ayı itibariyle yeniden yüzde 20’lerin üzerine fırlamasının ardından en yüksek faiz oranları da araştırılmaya başladı. Alternatif Bank yüzde 22,25 ile 32 günlük en yüksek faiz getirisini sunuyor.

500 TL’ye Varan Nakit İade Verilecek!

Alternatif Bank tarafından VOV Hesap ile 32 günlük en yüksek mevduat faiz oranları verilmeye devam ediyor. Üstelik ek ürün kullanımı ile bitmeyen hoş geldin faiz oranları ve 500 TL’ye varan nakit iade fırsatı gibi birçok alternatif bir arada sunuluyor. Birikimlerini en yüksek faiz oranları ile değerlendirmek ve sadece ilgili banka hesaplarında tutarak en yüksek getiriyi elde etmek isteyenler için özel fırsatlar sunulmaya devam ediyor.

Bitmeyen Hoş Geldin Faizi Veren Banka Belli Oldu!

Bu Yöntemle Paranız Durduğu Yerde Katlanacak! 32 Günlük Mevduat Faizleri Yüzde 20’leri Aştı! - Resim : 1

60 – 90 gün gibi süreler ile mevduat hesaplarında paralarını değerlendirecek kişilere hoş geldin sunan bankaların aksine Alternatif Bank tarafından bitmeyen hoş geldin faizi veriliyor. VOV Hesap ile %22,25’e varan faiz oranları ile ek ürün kullanımına özel bitmeyen hoş geldin faizi sunulacak. 90 günlük avantajlı hoş geldin faizi dönemi sonunda, söz konusu ek ürün kullanımı ile standart faiz döneminde de TL mevduatları için süresiz olarak hoş geldin faizinden yararlanma fırsatı sunulmaktadır.

En Yüksek Mevduat Faiz Oranları

Hesabın vadesi bozulmadan nakit çekme veya para yatırma işlemlerinin de yapıldığı VOV Hesap, en yüksek mevduat faiz oranlarını sunmaya devam ediyor. Kenarda 20.000 TL’si olanlar için 32 günlük vadede yapılan örnek hesaplamaya göre net kazanç 371 TL olarak görülüyor.