Bu kişilerin hesaplarında 10.000 TL ödemeler hemen geçiyor! Halkbank üzerinden ödenecek! En az 1.000 TL ödenecek…

Nakit sıkıntısı çekenler Halkbank üzerinden anında 10.000 TL’ye kadar ödeme alabilecek! En az 1.000 TL ödeniyor. Uygun oranlarla nakit desteği fırsatı sunuluyor! İşte detaylar…

Bu kişilerin hesaplarında 10.000 TL ödemeler hemen geçiyor! Halkbank üzerinden ödenecek! En az 1.000 TL ödenecek…

Hayat pahalılığının artmasıyla birçok vatandaş nakit sıkıntısı çekmeye başladı. Özellikle yüksek enflasyon ve üst üste birçok alanda gelen yeni zamlar sonrasında vatandaşlar düşük miktarda nakit ihtiyaçlarını karşılamak için de bankaları tercih etmeye başladılar. Halkbank ise bu vatandaşlar için cazip oranlara sahip kredi fırsatlarına devam ediyor.

Halkbank üzerinden nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL’ye kadar kullandırılmak üzere düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçeneklerine sahip kredi seçenekleri sunulacak. Üstelik kolay başvuru yöntemleri ile vatandaşların rahatça kredi kullanmaları sağlanacak.

HALKBANK 10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI

Bu kişilerin hesaplarında 10.000 TL ödemeler hemen geçiyor! Halkbank üzerinden ödenecek! En az 1.000 TL ödenecek… - Resim : 1

Halkbank tarafından 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunulmaya devam ediyor. Hızlı Kredi kampanyası kapsamında, 36 aya kadar vade seçenekleri ve düşük faiz oranları uygulanacak. Bu sayede acil nakit arayan vatandaşların tüm bireysel ihtiyaçları için kredi kullanmaları sağlanacak.

En az 1.000 TL, en çok 10.000 TL’ye kadar kullandırılacak kredi kapsamında yüzde 1,89’dan başlayan avantajlı faiz oranları uygulanıyor. Halkbank Hızlı Kredi kampanyası ile vatandaşların kolayca kredi başvurusunu da yaparak işlem gerçekleştirmeleri sağlanacak.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

Halkbank Hızlı Kredi kapsamında 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak kişiler için avantajlı bir ödeme planı çıkarılıyor. Kredi kampanyası kapsamında yapılan örnek ödeme tablosuna göre 10.000 TL kredi için 36 ay vade ve yüzde 1,89 faiz oranları kapsamında, aylık 415,53 TL taksit tutarı belirlenmiştir. 55 TL tahsis ücreti oranları ile kredi en uygun geri ödeme seçenekleriyle kullanılabilecek.

HALKBANK 10.000 TL KREDİ BAŞVURUSU

Halkbank Hızlı Kredi kampanyası kapsamında başvuru yapmak isteyen vatandaşların Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak ya da Halkbank web sitesinden üye olmadan ilgili sayfa üzerinden başvurularını yapabilirler. 7/24 kredi başvurusu ve kredi kullanma imkanı da Halkbank Hızlı Kredi kapsamında sunuluyor.