Bu hesaba parasını yatıranlar bitmeyen hoş geldin faizinden yararlanıyor! 32 günde getirisi tam 1.149 TL!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat faizi yarışında yüksek hoş geldin faiz oranları sabitlendi. Vatandaşlar en yüksek faiz oranlarından sürekli yararlanabilecek! İşte detaylar…

Bu hesaba parasını yatıranlar bitmeyen hoş geldin faizinden yararlanıyor! 32 günde getirisi tam 1.149 TL!

Enflasyonda görülen artış, döviz kurundaki hareketlilik ve diğer pek çok etkene bağlı olarak TL’nin yaşadığı değer kaybının ardından kenardaki TL birikimini değerlendirmek isteyenler farklı fırsatları araştırmaya başladılar. Bu kapsamda bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesapları öne çıkıyor.

Bankaların vadeli mevduat faiz oranlarının yüzde 20’nin üzerine çıkmasının ardından birikimlerini en yüksek oranlarla değerlendirmek isteyenler için cazip teklifler gelmeye başladı. Alternatif Bank ise VOV Hesap kapsamında hoş geldin faizlerini sürekli hale getirerek her zaman yüksek faiz kazanma şansı sunuyor.

32 GÜNLÜK FAİZ GETİRSİ TAM 1.149 TL!

Bu hesaba parasını yatıranlar bitmeyen hoş geldin faizinden yararlanıyor! 32 günde getirisi tam 1.149 TL! - Resim : 1

Alternatif Bank’ın avantajlı VOV Hesap kampanyası kapsamında hiç bitmeyen faiz fırsatları sunulmaya devam ediyor. Geçici hoş geldin faizleri yerine bu faiz oranlarını sürekli hale getiren Alternatif Bank, vatandaşların vadesini bozmadan dilediği zaman nakit ihtiyaçlarını karşılamaları ve hesaplarına para yatırmaları da sağlanıyor.

Yüzde 23 hoş geldin faiz oranları ile VOV Hesap açtıranlar, 60.000 TL birikimleri için 32 günlük vadede 1.149 TL net kazanç elde edebiliyor. Hiç bitmeyen hoş geldin faizi ile VOV Hesap üzerinden sürekli yüksek hoş geldin faiz kazancın elde edilmesi sağlanacak.

32 GÜNLÜK EN YÜKSEK FAİZ VEREN BANKA

32 günde en yüksek hoş geldin faizlerini sunana bankalar arasında Alternatif Bank VOV Hesap ilk sırada yer alıyor. Yüzde 23 hoş geldin faizi ve hiç bitmeyen hoş geldin faiz fırsatı ile yüksek faiz getirisini kalıcı hale getiriyor.

Hiç bitmeyen hoş geldin faizinden yararlanmak için kampanya kapsamında belirlenen şartların sağlanması gerekecektir. Bu şartları sağlamayan kişiler ise hoş geldin dönem sonrası faiz oranı olarak belirlenen yüzde 20 faiz oranlarından yararlanacaklar. Alternatif Bank VOV Hesap kapsamında 32 günde ve uzun vadede de en yüksek faiz oranlarından yararlanmak isteyenler için avantajlı oranlar ve bankacılık ayrıcalıkları sunulmaya devam ediyor.