Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile Hep En Yüksek Faiz Getirisi Sunulacak! Vade Sonu Net Kazanç 1.297 TL!

Bankaların vadeli mevduat hesaplarında yen oranlar görüldü! Yüzde 20’lere dayanan mevduat faizleriyle bir bankadan cazip teklif geldi. Bitmeyen hoş geldin faizi ile bu hesabın aylık getirisi 1.297 TL’ye kadar çıkıyor! İşte detaylar…

Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile Hep En Yüksek Faiz Getirisi Sunulacak! Vade Sonu Net Kazanç 1.297 TL!

Bankaların vadeli mevduat hesaplarında her geçen gün ilgi biraz daha artıyor. Yüksek hoş geldin faizlerinin yanı sıra bankalar arasında artan rekabet sonrasında bitmeyen hoş geldin faiz fırsatları da bankalardan duyurulmaya başladı. Alternatif Bank VOV Hesap kapsamında yüzde 20’nin üzerinde hoş geldin faizi ve ek ürün kullanımı ile bitmeyen hoş geldin faizi veriliyor. Birikimlerini en yüksek oranlar ile değerlendirmek isteyenlere özel cazip oranlar ve ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri ile sunulacak.

Alternatif Bank Hoş Geldin Faizi Kampanyası!

Vadesiz hesabın esnek özellikleri ile vadeli hesapların getirisini bir arada sunmayı başaran Alternatif Bank, VOV Hesap kapsamında bitmeyen hoş geldin faizinden yararlanma imkanı sunuyor. Ek ürün kullanımı ile sağlanan avantaj sayesinde hoş geldin faiz dönemi sonunda da vatandaşların en yüksek oranlardan faydalanması sağlanacak. Vade sonunda kazanç oranları da bu sayede artırılacak.

Fatura ödeme talimat ve kredili mevduat hesabı ürünlerinin her biri içi ek faiz oran kazanma olanağı VOV Hesap sahiplerine sunulacak. 2 ürünü kullanarak VOV Hesapları için sürekli hoş geldin faizi kazanma şansı sunulacak.

32 Günlük En Yüksek Mevduat Faizi Veren Banka

Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile Hep En Yüksek Faiz Getirisi Sunulacak! Vade Sonu Net Kazanç 1.297 TL! - Resim : 1

32 günlük en yüksek mevduat faiz oranları ile TL birikimlerini değerlendirmek isteyenlere özel avantajlı oranlar sunuluyor. Hoş geldin faiz oranlarını %22,25’e kadar çeken Alternatif Bank, hoş geldin faizi dönemi sonunda ise yine yüksek faiz oranları ile %19,25 faiz sunuyor.

Kredili mevduat hsabı (KMH) ürününe sahip olan müşteriler %20,25, 2 adet fatura ödeme talimatına sahip müşteriler ise %21,25 faiz oranlarından yararlanabilecek. Her ki ek ürün kullanımında ise toplamda %22,25 faiz oranları işletilmektedir.

70 Bin Liranın Aylık Getirisi Ne Kadar?

32 günlük VOV Hesap kapsamında 70.000 TL birikimini değerlendirmek isteyenler için vade sonu net kazanç 1.297 TL olarak hesaplanmıştır.