Bir Derdim Var dizisindeki Damla kimdir? Bir Derdim Var Damla'yı kim oynuyor gerçek adı ne?

Bir Derdim Var dizisinin yeni bölümlerinde Doktor Damla rolüyle karşımıza çıkan Neslihan Arslan, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınıyor. Peki, Neslihan Arslan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Neslihan Arslan’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler.

Bir Derdim Var dizisindeki Damla kimdir? Bir Derdim Var Damla'yı kim oynuyor gerçek adı ne?

Neslihan Arslan, 25 Nisan 1989 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro çalışmalarına 2003 yılında başladı. Temiz Ev adlı oyundaki performansıyla 2011 yılında Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde Efes Özel Ödülü’nü aldı. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da çalışmalar yaptı.

Bir Derdim Var dizisindeki Damla kimdir? Bir Derdim Var Damla'yı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Neslihan Arslan’ın rol aldığı diziler ve filmler


Neslihan Arslan, tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok sinema filmi ve dizide de rol aldı. İlk olarak 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisinde bölüm oyuncusu olarak göründü. Daha sonra Sınav, New York’ta Beş Minare, Sen Benim Her Şeyimsin, Ve Merhaba Kainat: Nazım Hikmet gibi filmlerde rol aldı. Televizyon dizilerinde ise Hacı, Mukadderat, Familya, Bartu Ben, Hizmetçiler, Masumiyet, İlginç Bazı Olaylar gibi yapımlarda yer aldı. En büyük çıkışını ise 2017-2019 yılları arasında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Dilara karakteriyle yaptı. Şu anda ise Bir Derdim Var dizisinde Doktor Damla rolünü canlandırıyor.

Neslihan Arslan’ın sevgilisi var mı?

Bir Derdim Var dizisindeki Damla kimdir? Bir Derdim Var Damla'yı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2
Neslihan Arslan’ın özel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak oyuncunun sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara göre, kendisiyle aynı mesleği yapan Engin Hepileri ile birlikte olduğu anlaşılıyor. Çift, birlikte çektikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor.