Beşiktaş 2- 3 Lugano Geniş Maç Özeti ve Golleri (Video) BJK maç özeti izle

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçta FC Lugano'yu ağırladı ve maçın ilk bölümünde 2-0'lık bir avantaj elde etti. Ancak Lugano'nun direniş oyunu ve atakları, Beşiktaş'ı zorladı. Sonuç olarak Beşiktaş sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. İşte maçın geniş özeti ve golleri

Beşiktaş 2- 3 Lugano Geniş Maç Özeti ve Golleri (Video) BJK maç özeti izle

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano'yu TÜPRAŞ Stadı'nda konuk etti. Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın golleriyle 2-0 öne geçti ve taraftarları sevindirdi. Ancak ikinci yarıda Lugano, Ignacio Aliseda ve Shkelqim Vladi'nin golleriyle beraberliği yakaladı. Maçın son dakikalarında ise Lugano'dan Anto Grgic'in vuruşunda zirvede, Beşiktaşlı Eric Bailly'e çarparak ağlarla buluştu ve sonucu belirlendi: 3-2.

Beşiktaş'ta Valentin Rosier, 60. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Vincent Aboubakar'ın attığı gollerle Beşiktaş adına Avrupa kupalarında en fazla gol atan yabancı oyuncu oldu.

Bu sonuçla Beşiktaş 1 puanda kalırken, Lugano 4 puanla gruptaki liderliğe yükseldi.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇININ ÖZETİ

MAÇIN ÖZETİNİ BURAYA TIKLAYARAK VEYA AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ın kadrosunda 4 maça değişiklik yaparak çıktı. Bu değişikliklerle Alex Oxlade-Chamberlain, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal yeniden ilk 11'de görev aldılar.

Stat: TÜPRAŞ Stadı
Hakemler: David Fuxman, Ömer Barbiro, Rostislav Talis (İsrail)
Beşiktaş Kadrosu: Ersin Destanoğlu, Rosier, Bailly, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih Uçan (Dk. 81 Onana), Chamberlain (Dk. 66 Muleka), Ghezzal (Dk. 66 Onur Bulut), Cenk Tosun (Dk. 46 Rashica) , Aboubakar (Dk. 78 Zaynutdinov)
Lugano Kadrosu: Saipi, Espinoza (Dk. 74 Cimignani), Mai, Hajrizi (Dk. 74 Vladi), Hajdari (Dk. 65 Arigoni), Bislimi (Dk. 65 Macek), Grgic, Sabbatini (Dk. 65 Aliseda), Steffen , Celar, Bottani
Goller: Dk. 38 ve 52 Aboubakar (Beşiktaş), Dk. 81 Aliseda, Dk. 86 Vladi, Dk. 90 Bailly (Kendi kalesine) (Lugano)
Kırmızı kart: Dk. 61 Rosier (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 43 Bottani (Lugano)