Bergüzar Korel 20 kilo verip göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini görenler tanıyamadı!

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, son dönemde dikkat çeken bir değişim yaşadı ve bu değişimi sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme getirdi. Özellikle verdiği kilolarla olay yaratan Korel'in, zayıflama sırrı merak konusu haline geldi.

Bergüzar Korel 20 kilo verip göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini görenler tanıyamadı!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, son zamanlarda ailesiyle birlikte Londra'ya taşınmış ve yeni projelerinin çekimleri için kısa süreliğine Türkiye'ye gelmişti. Ancak, yoğun çalışma temposu nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Korel'in, bu süreçte verdiği kilolar ve zayıflama sırrı ise dikkatleri üzerine çekti.

Bergüzar Korel 20 kilo verip göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini görenler tanıyamadı! - Resim : 1

3 çocuk annesi olan Bergüzar Korel, hamilelik kilolarından hızla kurtuldu. İstanbul ve Londra arasında mekik dokuyan Korel'in fit görünümü gözlerden kaçmadı. Kısa bir süre içerisinde yaklaşık 20 kilo veren oyuncu, iğne ipliğe dönmüş bir görüntü sergiledi.

Bergüzar Korel 20 kilo verip göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini görenler tanıyamadı! - Resim : 2

Ünlü oyuncu yaz boyunca günlük olarak 2 saat yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirdi ve günde 1 saat yüzdü. Ayrıca, projeler öncesinde meme küçültme ameliyatı geçirdi. Bu operasyon, Korel'in üst bedeninde belirgin bir değişikliğe sebep oldu. Bu süreçteki dönüşümü sosyal medyada beğeni topladı.

Bergüzar Korel 20 kilo verip göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini görenler tanıyamadı! - Resim : 3

Bergüzar Korel 20 kilo verip göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini görenler tanıyamadı! - Resim : 4

Etiketler: bergüzar korel, estetik