Ben Bu Cihana Sığmaz'da şoke eden ayrılık! BBCS Leyla ölecek mi? BBCS Leyla Türk ölüyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir?

atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölümünde vurulan Leyla ölüyor mu merak konusu oldu. Peki, BBCS Leyla ölecek mi? BBCS Leyla Türk ölüyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir? sorularının cevabı haberimizde.

Ben Bu Cihana Sığmaz'da şoke eden ayrılık! BBCS Leyla ölecek mi? BBCS Leyla Türk ölüyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümünde yaşanan heyecan dolu anlar yaşandı. BBCS'ım final sahnesinde vurulan Leyla öldü mü merak ediliyor. Peki Leyla Türk öldü mü? Dizinin konusu, köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca), devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını almak için girdiği yolda yaşadıklarını anlatıyor. Dizide Cezayir Türk’le evlenmeyi kabul eden Leyla Türk karakterini ise Ebru Özkan Saban canlandırıyor. Ebru Özkan Saban, dizinin en sevilen oyuncularından biri olurken, gerçek hayatı da merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla ölecek mi? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla öldü mü gibi sorular ise BBCS'ım ekrana gelen son bölümü sonrası araştırılıyor. İşte merak edilen soruların cevabı.

 Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir? Leyla'yı kim oynuyor?

 Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterini Ebru Özkan Saban canlandırıyor.

Ben Bu Cihana Sığmaz'da şoke eden ayrılık! BBCS Leyla ölecek mi? BBCS Leyla Türk ölüyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir? - Resim : 1

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla ölecek mi?

atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da vurulan Leyla ölmeyecek. Leyla karakterini canlandıran Ebru Özkan'ın 2.sezonun tamamı için sözleşme imzaladığı bilinmekte. O yüzden Leyla Türk ölmeyecek.

Ebru Özkan Saban kimdir?

Ebru Özkan Saban, 18 Kasım 1978 tarihinde Ankara'da doğdu. İlköğretim dönemine kadar Ankara'da yaşadı, daha sonra ailesiyle birlikte Nevşehir Hacıbektaş'a taşındı. Ebru'nun bir abisi ve üç ablası bulunmaktadır. Üniversite eğitimine Bilkent Üniversitesi'nde burslu bir öğrenci olarak başladı, ancak daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne geçiş yaptı ve bu bölümden mezun oldu. Ebru, tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başladı ve ilk olarak "Millî Piyango" adlı bir oyun yazdı.

Oyunculuk kariyerine "Gözyaşı Çetesi" adlı diziyle başladı. Aynı zamanda model olarak da çalıştı. En fazla tanındığı ve başarılı olduğu proje ise "Hanımın Çiftliği" dizisi oldu, bu projede Halide karakterini canlandırdı. Ardından "Not Defteri," "Paramparça," "Şahin Tepesi," "Hekimoğlu" gibi dizilerde rol aldı. "Hekimoğlu" dizisindeki İpek Tekin karakteriyle Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.

Ben Bu Cihana Sığmaz'da şoke eden ayrılık! BBCS Leyla ölecek mi? BBCS Leyla Türk ölüyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir? - Resim : 2

2016 yılında oyuncu Ertan Saban ile evlendi ve 2018 yılında Biricik Saban adında bir kızları oldu. 2022 yılında Netflix yapımı "Şahmaran" dijital dizisinde mistik bir karakter olan Çavgeş'i canlandırdı. Aynı yıl "Hakim" dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı. 2023 yılında ise "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde Oktay Kaynarca ile başrolde yer aldı.

Ben Bu Cihana Sığmaz'da şoke eden ayrılık! BBCS Leyla ölecek mi? BBCS Leyla Türk ölüyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir? - Resim : 3