Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Tatavlalı'sı Engin Benli kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Tatavlalı karakterini kim oynuyor? Engin Benli kim, nereli, kaç yaşında?

atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezona da bomba gibi giriş yapacak. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Tatavlalı'sı Engin Benli kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Tatavlalı karakterini kim oynuyor? Engin Benli kim, nereli, kaç yaşında?

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Tatavlalı'sı Engin Benli kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Tatavlalı karakterini kim oynuyor? Engin Benli kim, nereli, kaç yaşında?

atv’nin reyting rekortmeni dizisi  Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezona bomba gibi giriş yapacak. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizide Tatavlalı karakterini Engin Benli canlandırıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Tatavlalı kimdir? Engin Benli kimdir? nereli? Kaç yaşında? Evli mi? İnstangram adresi ne?

Ben Bu Cihana Sığmazam Tatavlalı kimdir? Tatavlalı'yı  kim oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Tatavlalı karakterini Engin Benli canlandırıyor. 

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Tatavlalı'sı Engin Benli kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Tatavlalı karakterini kim oynuyor? Engin Benli kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

Engin Benli kimdir?

Engin Benli, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 23 Ocak 1970’te İzmir’de doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Profesyonel tiyatro hayatına Ankara Devlet Tiyatrosu’nda başlamış, daha sonra Bursa Devlet Tiyatrosu ve Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda çalışmıştır.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Tatavlalı'sı Engin Benli kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Tatavlalı karakterini kim oynuyor? Engin Benli kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

Oynadığı film ve diziler

Kanıt, Poyraz Karayel, Göç Zamanı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Diriliş Ertuğrul ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Polis, Kırık Midyeler, Son Mektup ve Yağmurda Yıkansam gibi sinema filmlerinde de oynamıştır12