Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 2. sezonunda diziye katılan Elif karakteri, izleyicilerin merakını uyandırdı. Elif’i canlandıran oyuncu Berfe Sancak, hem güzelliği hem de başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte cevapları...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil yer almaktadır. Dizinin 2. sezonunda ise yeni karakterler de eklenmiştir. Bunlardan biri de Hayriye’nin evlatlık aldığı Elif’tir. Elif, Ateş’e aşık olan neşeli ve cıvıl cıvıl bir genç kızdır. Elif’i canlandıran oyuncu ise Berfe Sancak’tır. Berfe Sancak, hem güzelliği hem de başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Peki, Berfe Sancak kimdir? İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam Elif’in hayat hikayesi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Ben Bu Cihana Sığmazam Elif Kimdir? BBCS Elif'i kim oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam Elif, Hayriye’nin evlatlık aldığı, Ateş’e aşık olan neşeli ve cıvıl cıvıl bir genç kızdır. Elif’i canlandıran oyuncu ise Berfe Sancak’tır. Berfe Sancak, 4 Nisan 1994 yılında İzmir’de doğmuş, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş, milli atlet olmuş ve 2022 yılında oyunculuğa başlamıştır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Berfe Sancak Kimdir?

Berfe Sancak, 4 Nisan 1994 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Berfe Sancak’ın Üniversite adına katıldığı atletizm yarışmalarında 200 metre şampiyonluğu bulunmaktadır. Milli atletimiz Berfe Sancak, Duygu Durukan Management şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. Gençler 60 metre engel ve 200 metre, büyükler 60 metre, 200 metre ve 400 metrede Türkiye şampiyonluklarının sahibi olan Berfe Sancak, 2022 yılında Ah Nerede dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır.

Berfe Sancak’ın Yer Aldığı Diziler

Berfe Sancak, kariyerine Ah Nerede dizisi ile başlamıştır. Bu dizide Nihal karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Barbaros Hayrettin: Sultan’ın Fermanı dizisinde Şukufe rolünü üstlenmiştir. Şimdilerde ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Elif karakterine hayat vermektedir.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Berfe Sancak’ın Kişisel Hayatı

Berfe Sancak, güzelliği ve fit vücuduyla da dikkat çekmektedir. Modayı yakından takip eden oyuncu, şık kıyafetleri ve aksesuarlarıyla da beğeni toplamaktadır. Berfe Sancak, sosyal medyayı da aktif olarak kullanmaktadır. İnstagram’da 102 gönderisi ve 105 bin takipçisi bulunmaktadır. Oyuncumuzun resmi İnstagram hesabı: @sberfe.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Berfe Sancak’ın hayatında birinin olup olmadığı da merak edilmektedir. Berfe Sancak, daha önce kendi gibi oyuncu olan meslektaşı Bilal Yiğit Koçak ile birlikteydi. Fakat ünlü çiftin ilişkisi kısa sürmüş ve ayrılmıştır. Sektörün yeni yüzlerinden olan oyuncumuzun şimdilerde ise bilinen bir sevgilisi yoktur.

 

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 4

Berfe Sancak Hangi Dizilerde Oynamıştır?

Berfe Sancak, kariyerine Ah Nerede dizisi ile başlamıştır. Bu dizide Nihal karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Barbaros Hayrettin: Sultan’ın Fermanı dizisinde Şukufe rolünü üstlenmiştir. Şimdilerde ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Elif karakterine hayat vermektedir.

Berfe Sancak Evli Mi, Sevgilisi Var Mı?

Berfe Sancak, daha önce kendi gibi oyuncu olan meslektaşı Bilal Yiğit Koçak ile birlikteydi. Fakat ünlü çiftin ilişkisi kısa sürmüş ve ayrılmıştır. Sektörün yeni yüzlerinden olan oyuncumuzun şimdilerde ise bilinen bir sevgilisi yoktur.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Elif'i Berfe Sancak kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elif'i kim oynuyor? Elif'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 5