Ben Bu cihana Sığmazam Canberk kimdir, kaç yaşında nereli? Canberk'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Canberk'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Canberk karakterini canlandıran Tanıl Yöntem’in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Ben Bu cihana Sığmazam dizisinin Canberk'i Tanıl Yöntem kimdir, kaç yaşında? Canberk'i kim oynuyor? Canberk'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte, Tanıl Yöntem biyografisi ve rol aldığı yapımlar.

Ben Bu cihana Sığmazam Canberk kimdir, kaç yaşında nereli? Canberk'i  kim oynuyor, gerçek adı ne? Canberk'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

ATV’nin yeni sezonunda en iddialı yapımlar arasında gösterdiği dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı ekranlara geldi. İzleyicilerin merakla bekledikleri dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da araştırılıyor. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Pelin Akil’in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular da yer alıyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanını ilgiyle izleyen izleyiciler dizide Canberk karakterini sorguluyor. Bu güne kadar birçok kaliteli projede yer alan Tanıl Yöntem, Ben Bu Cihana Sığmazam ile başarılı performansını bir kez daha göstereceği görülüyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Canberk kimdir? İşte, Tanıl Yöntem biyografisi ve rol aldığı yapımlar.

Ben Bu cihana Sığmazam Canberk kimdir, kaç yaşında nereli? Canberk'i  kim oynuyor, gerçek adı ne? Canberk'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Tanıl Yöntem Kimdir?

Tanıl Yöntem 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Devlet Müzik Konservatuarı drama bölümünden mezun olan oyuncu bu güne kadar birçok reklam filminde rol aldı. ‘Altıdan Sonra Tiyatro’, ‘D22 Kadıköy Emek Tiyatrosu’ gibi birçok tiyatroda sahne alan Tanıl Yöntem, “Birazdan Gideriz Şimdi Yağmur Yağıyor”, “Yerin Dünyaya Bugünkü Uzaklığı”, “Bir Avuç Kül” ve “Hayvan Çiftliği” tiyatrolarında rol almıştır.

Tanıl Yöntem Hangi Dizilerde Oynadı?

Tanıl Yöntem 2017’den itibaren TV ekranları ve sinema filmlerinde rol almaya başladı. Başarılı oyuncu “Cennet’in Gözyaşları”, “Teşkilat” gibi dizilerde performans sergiledi1. Ayrıca “Kardeşim Benim 2”, “Karakomik Filmler 2” gibi filmlerde de rol aldı. Tanıl Yöntem şimdi ise ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Canberk karakterine hayat veriyor.

Ben Bu cihana Sığmazam Canberk kimdir, kaç yaşında nereli? Canberk'i  kim oynuyor, gerçek adı ne? Canberk'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Ben Bu Cihana Sığmazam Canberk Kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Canberk karakteri, Cezayir Türk’ün yeğeni ve Dayılar Masası’nın başındaki Ateş’in kardeşi olarak karşımıza çıkıyor. Canberk, ailesinin silah ticareti işine karşı çıkarak farklı bir yolda ilerlemek istiyor. Ancak bu yolda da başına belalar açılıyor. Canberk, hem ailesinin hem de kendisinin düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalıyor.

Ben Bu cihana Sığmazam Canberk kimdir, kaç yaşında nereli? Canberk'i  kim oynuyor, gerçek adı ne? Canberk'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Ben Bu Cihana Sığmazam Konusu Nedir?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu şöyle: Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.