Ben Bu Cihana Sığmazam 37. bölüm fragmanı: Ben o oyunu bozarım!

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam 37. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

Sitene Ekle

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil’in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, her hafta izleyicileri ekrana kilitliyor. Dizinin son bölümünde yaşanan heyecanlı gelişmelerin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölümde Neler Oldu?

Cezayir Türk aradan geçen bir senelik zaman diliminde 5 büyük silah tüccarını toplayarak "Dayılar Masası" adı altında bir ortaklık kurmuş, başına da yeğeni Ateş'i oturtmuştur. Artık işlerden elini ayağını çekmiş halde, eşi Leyla ve ailesiyle birlikte memleketinde sakin bir hayat sürmektedir.

Ancak kim olduklarını bilmediği yeni düşmanları onu rahat bırakmazlar. Önce silah yüklü gemisi Akdeniz'de saldırıya uğrayıp kaçırılır. Ardından aynı düşmanlar onu da bulup öldürmek isterler. Saldırıdan kurtulan Cezayir, eski dostu Atakan'dan yeni düşmanlarının kim olduğunu öğrenir.

Bu düşman, Türkiye'nin Mavi Vatan politikasından ve en fazla silah ihracatı gerçekleştiren ülkelerden biri olmasından rahatsızlık duyan "Müttefikler" isminde uluslararası bir konsorsiyum dur.

Dayılar Masası'nın bir benzerini kurarak, yerli işbirlikçileri ile beraber saldırıya geçmişlerdir. Ve bu sefer hedefleri sadece Cezayir değil, aynı zamanda Türkiye'dir. Leyla'ya emekli olduğunu ve işlerden elini ayağını çektiğini söyleyen Cezayir, yapması gerekenin ne olduğunu çok iyi bilmektedir. Fakat bu aynı zamanda Leyla ve kızı Suna'yla arasının bozulmasına sebep olacaktır

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam 37. bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Ne Zaman?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü 19 Eylül Salı günü saat 20:00’de ATV ekranlarında olacak. Diziyi kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler ise aşağıdaki bağlantıdan dizinin son bölümlerini izleyebilirler.

Ben Bu Cihana Sığmazam Konusu Nedir?

Dizinin konusu şöyle: Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.