Ben Bu Cihana Sığmazam 36.bölüm fragmanı Yeni sezon nefes kesti

atv'de salı akşamlarına damgasını vuran Ben Bu Cihana Sığmazam'ın muhteşem bir final sahnesiyle yaz tatiline girmişti. Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon 1.bölüm 36. fragmanı ve yayın tarihi araştırılıyor. Peki BBCS 2.sezon 36 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni sezon yeni bölümü ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon ne zaman başlayacak?

Sitene Ekle

 Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon 1.bölüm 36. fragmanı ve yayın tarihi araştırılıyor. Peki BBCS 2.sezon 36 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki BBCS 2.sezon 36 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni sezon yeni bölümü ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon ne zaman başlayacak? BBCS'a Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun katılacak mı? BBCS 2.sezonda Ozan Akbaba olacak mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam 36.bölüm fragmanı Yeni sezon nefes kesti - Resim : 1

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezonuyla Eylül'de ATV’de.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM FRAGRMANI YAYINLANDI MI? 

ATV’nin reyting rekortmeni Ben Bu Cihana Sığmazam’ın  36.bölüm fragmanı henüz yayınlamadı. BURAYA TIKLAYARAK FRAGMANI İZLEYEBİLİRSİNİZ

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ SEZON OLACAK MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon yapan anlaşmasını yapan Oktay Kaynarca bu hafta dizinin çekimlerine başlıyor. Yeni sezonda da  ATV'de hayranlarıyla buluşacak. 

 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

ATV'nin sevilen dizisi 35.bölümüyle 13 Haziran'da sezon finali yapan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon çekimleri Ağustos'ta başlayacak. Yeni sezon ise 27 Eylül Salı 20:00'da ATV'de

Ben Bu Cihana Sığmazam 36.bölüm fragmanı Yeni sezon nefes kesti - Resim : 3

Ben  Bu Cihana Sığmazam Kadrosu Sil Baştan! BBCS'a 20 yeni oyuncu...

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin adı değişmeyecek. Mustafa Şevki Doğan‘ın yönettiği dizinin hikâyesi yenilenecek ve ekibe 20’yi aşkın yeni oyuncu katılacak. Pelin Akil ve Pelin Uluksar‘ın da son olarak veda ettiği diziye eski ekipten Ebru Özkan, Burak Çelik, Ali Seçkiner Alıcı, Mina Derman, Batuhan Sezer, Ragıp Savaş ve Burak Altay‘ın diziye devam edeceği öğrenildi. Bu 20 oyuncunun içinde Kurtlar Vadisi ve EDHO'ın sevilen isimlerinin olacağı, EDHO'dan, Kimsesiz Yaşar, Şahin Ağa, İlyas Çakırbeyli, Behzat Façalı, Ömür Façalı ve son olarak Teşkilat'ta oynayan Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi Memati karakterine hayat veren Gürkan Uygun gibi oyuncuların olacağı iddia ediliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon hikayesi nasıl olacak?

ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezonda izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor... BBCS'da 2 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Cezayir ve ekibi dağılmış bir durumda herkes kendinden bir haber halde tam 2 yıl geçmiştir. Bu sırada Firüze Cezayir'i terk etmiş yurt dışında yaşamaya başlamıştır. 2 yıl sonra ortaya çıkan düşman Cezayir ve ekibini tekrar bir yumruk bir bütün yapacaktır.