Bayramdan Önce Bunu Yapan Herkese 500 TL Ödenecek! İş Bankası Bu Kişilerin Hesaplarına Gönderiyor!

Türkiye İş Bankası üzerinden emeklilere ek ödemler yapılmaya devam ediyor. Emekli yakınlarına referans olanlara 500 TL’ye varan ödeme yapılacak! İşte detaylar…

Bayramdan Önce Bunu Yapan Herkese 500 TL Ödenecek! İş Bankası Bu Kişilerin Hesaplarına Gönderiyor!

Temmuz ayının gelmesiyle milyonlarca emekli bir yandan maaş zam oranlarını beklerken, diğer yandan emekli bayram ikramiyelerinin de hesaplara geçmesini bekliyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra bankalardan da emeklilerin cebini rahatlatacak özel kampanyalar ve ek ödeme seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Türkiye İş Bankası emekli tanıdıklarını İş Bankası’na getirenlere özel 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan kazanma şansı sunuyor. Emekli nakit promosyon fırsatlarının yanı sıra ek fırsatlar da öne çıkmaya başladı.

İş Bankası 500 TL Ödemeler Kimlere Yapılacak?

30 Eylül 2022 tarihine kadar, Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak tüm İş Bankası müşterileri sadece 1 defa olmak üzere kampanyadan yararlanabilecekler. İlgili tarihe kadar referans kodu alarak, emekli yakınlarını referans kodu ile maaşını İş Bankası’na taşımalarını sağlayan kişilere 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan ödemesi yapılacak.

Kampanyaya Katılım Nasıl Sağlanır?

Bayramdan Önce Bunu Yapan Herkese 500 TL Ödenecek! İş Bankası Bu Kişilerin Hesaplarına Gönderiyor! - Resim : 1

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Maximum Mobil’den kampanyaya katılıp referans kodunu tüm SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında yer alan SGK emekli maaşı sahibi yakınları ile paylaşan kişiler yararlanabilecektir. Bu kapsamda SGK emekli maaşını Türkiye İş Bankası’na taşıyan emekliler, REFERANS yazıp boşluk bırakarak yakınlarının aldıkları Referans Kodu eklenerek 4402’ye SMS atılması gerekmektedir. Maximum Mobil üzerinden kampanyaya katılarak referans kodunun alınması mümkündür.

Pazarama MaxiPuan Nasıl Kullanılır?

İş Bankası’na emekli tanıdıklarını getirenlerin yararlanabileceği 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan kampanyası kapsamında puan yüklemesi sonrasında birçok alanda puanlar kullanılabilecektir. Pazarama dijital platformundan yapılan satın alma işlemlerinde kullanılacak özel bir puan türü olarak, söz konusu platform üzerinden yapılacak online alışveriş, market siparişi, dijital kod market, Araçta Öde menüleri üzerinden birçok farklı alanda işlem yapılacaktır.

Pazarama MaxiPuan’ların son kullanma tarihleri ise puan yükleme tarihinden itibaren 3’üncü ayın sonu olarak belirlenmiştir. Kampanya koşullarını sağlayan herkesin hesabına 500 TL’ye varan puan tanımlanacaktır.