Başakşehir'den Beşiktaş'a tarihi çalım! Kartal'ın eski yıldızı imza atıyor

Transfer döneminde kulüplerin hamleleri sık sık gündeme gelirken, son yaşanan sürpriz transfer tüm futbolseverleri şaşırttı. Başakşehir'den Beşiktaş'a yöneltilen tarihi bir transfer çalımıyla, Kartal'ın eski yıldızı imzayı atmaya hazırlanıyor. Ancak bu hamle, taraftarların tepkisini çeken bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Başakşehir'den Beşiktaş'a tarihi çalım! Kartal'ın eski yıldızı imza atıyor

Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan RAMS Başakşehir, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı. İstanbul temsilcisinin bu hamlesi siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Dimitrios Pelkas ve Krzysztof Piatek gibi yıldız isimleri kadrosuna katan ancak Süper Lig'de henüz galibiyet yüzü göremeyen Emre Belözoğlu yönetimindeki RAMS Başakşehir, Beşiktaş'ın eski yıldızına gözünü dikti.

Turuncu-lacivertli ekibin, siyah- beyazlı ekibin eski yıldızını kadroya katmak istemesi Beşiktaşlı taraftarların tepkisine neden oldu.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Emre Belözoğlu yönetimindeki RAMS Başakşehir, geçen yıl yaz transfer döneminde 4,9 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak İtalyan ekibi Torino'ya imza atan ancak daha sonrasında Sampdoria'ya kiralanan ve beklentilerin altında kalan 19 yaşındaki genç yıldız Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiği belirtilirken transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

Bu gelişme sonrasında sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş'tan ayrılış sürecinde gösterdiği tavır nedeniyle genç yıldıza tepki gösterdi. Birçok siyah-beyazlı taraftar genç yıldıza 'yeteneğine ihanet ettin' yorumlarında bulundu.

Başakşehir'den Beşiktaş'a tarihi çalım! Kartal'ın eski yıldızı imza atıyor - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi', geçen yıl yaz transfer döneminde genç yıldız hakkında açıklamalarda bulunarak şunları söylemişti:

"Beşiktaş'ta kalmak istemeyene biz 'Burada oynayacaksın' diye ne yalvarırız, ne de başka bir tavır koyarız. Emirhan'a 'Torino'dan ne veriyorlarsa aynısını verelim' dedim ama 'gitmek istiyorum, sadece menajerimle konuşun' dedi. Emirhan'ın ailesi, Önder hocanın telefonlarını açmamış. Altyapı oyuncusuyken yıllarca görüşen aile, benimle de görüşmek istemedi"