Bambaşka Biri dizisindeki Kenan Öztürk / Doğan Kaya kimdir? Burak Deniz’in hayat hikayesi

FOX TV’nin yeni dizisi Bambaşka Biri, 11 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı dizide, Kenan Öztürk / Doğan Kaya karakterine hayat veren Burak Deniz, izleyicilerin merakını uyandırdı. Peki, Burak Deniz kimdir? Bambaşka Biri dizisindeki Kenan Öztürk / Doğan Kaya karakteri nasıl biridir? İşte detaylar…

Bambaşka Biri dizisindeki Kenan Öztürk / Doğan Kaya kimdir? Burak Deniz’in hayat hikayesi

FOX TV’nin yeni dizisi Bambaşka Biri, 11 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak. Dizide Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterine bürünen Burak Deniz, aslında zengin bir ailenin oğlu olarak doğmuş, ancak küçük yaşta kaçırılmış ve suç örgütünün tetikçisi olarak yetiştirilmiş Doğan Kaya’nın hikayesini anlatacak. Burak Deniz’in başrolünü Hande Erçel ile paylaştığı dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yaparken, senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor.

Bambaşka Biri dizisindeki Kenan Öztürk / Doğan Kaya kimdir? Burak Deniz’in hayat hikayesi - Resim : 1

Bambaşka Biri dizisindeki Kenan Öztürk / Doğan Kaya karakteri nasıl biridir?


Kenan Öztürk, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden biridir. Zengin ve güçlü bir ailenin oğlu olarak doğmuş, ancak küçük yaşta kaçırılmış ve suç örgütünün tetikçisi olarak yetiştirilmiştir. Geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra asıl ailesini aramaya başlar. Bu sırada ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayetiyle ilgilenirken, güzel ve kararlı savcı Leyla ile tanışır. Leyla’ya ilk görüşte aşık olan Kenan, ona daha da yakın olmak için çabalar. Ancak Leyla, habercilik hırsı içerisinde bildiklerini kendisine saklayan Kenan’a şüpheci yaklaşır. Onda adını koyamadığı bir tekinsizlik hisseden Leyla, Kenan’ın gözlerinin arkasındaki yabancıyla tanıştığında her şey çok daha farklı olacaktır.

Bambaşka Biri dizisindeki Kenan Öztürk / Doğan Kaya kimdir? Burak Deniz’in hayat hikayesi - Resim : 2

BURAK DENİZ KİMDİR?


Burak Deniz, 17 Şubat 1989’da İstanbul’da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisiyle başladı. Ardından Sultan, Kaçak, Tatlı Küçük Yalancılar, Aşk Laftan Anlamaz, Medcezir, Bizim Hikaye gibi dizilerde rol aldı. 2017 yılında Bizim Hikaye dizisindeki Barış karakteriyle büyük beğeni topladı. 2019 yılında Maraşlı dizisinde başrol oynadı. 2021 yılında ise Bambaşka Biri dizisinde Kenan Öztürk / Doğan Kaya karakterini canlandırmaya başladı.

Bambaşka Biri dizisindeki Kenan Öztürk / Doğan Kaya kimdir? Burak Deniz’in hayat hikayesi - Resim : 3

BURAK DENİZ’İN ÖDÜLLERİ

Burak Deniz, oyunculuk kariyeri boyunca birçok ödül kazandı. İşte oyuncunun aldığı bazı ödüller:

2016 Pantene Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu (Aşk Laftan Anlamaz)
2017 Pantene Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu (Aşk Laftan Anlamaz)
2017 GQ Türkiye Men of the Year - Yılın Erkek Oyuncusu (Aşk Laftan Anlamaz)
2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Drama Erkek Oyuncu (Bizim Hikaye)
2018 Murex D’or - En İyi Türk Erkek Oyuncu (Aşk Laftan Anlamaz)
2019 Pantene Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Drama Erkek Oyuncu (Bizim Hikaye)
2020 Murex D’or - En İyi Türk Erkek Oyuncu (Bizim Hikaye)

 

BURAK DENİZ’İN SEVGİLİSİ VAR MI?

Burak Deniz’in sevgilisi olduğuna dair herhangi bir resmi açıklama veya iddia bulunmuyor. Oyuncu, özel hayatını gizli tutmayı tercih ediyor. Ancak bazı haberlere göre oyuncunun geçtiğimiz aylarda Maraşlı dizisindeki partneri Alina Boz ile aşk yaşadığı söylenmişti. Ancak bu iddialar ne oyuncular ne de yapımcılar tarafından doğrulanmadı.