Aydın Apaydın kimdir? Aydın Apaydın aslen nerelidir, mesleği ne? | Saadet Partisi Isparta adayı

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Aydın Apaydın oldu. Peki, Aydın Apaydın kimdir? Aydın Apaydın aslen nerelidir? Aydın Apaydın kaç yaşında? Aydın Apaydın mesleği ne? İşte Aydın Apaydın hakkındaki tüm detaylar, Aydın Apaydın kimdir biyografi içeriğimize detaylandırılmıştır.

Aydın Apaydın kimdir? Aydın Apaydın aslen nerelidir, mesleği ne? | Saadet Partisi Isparta adayı

Aydın Apaydın 31 Mart yerel seçimleri için Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı olarak  kamuoyuna duyuruldu. Peki, Aydın Apaydın kimdir? Aydın Apaydın aslen nerelidir? Aydın Apaydın kaç yaşında? Aydın Apaydın mesleği ne? İşte Aydın Apaydın hakkındaki tüm detaylar, Aydın Apaydın kimdir biyografi içeriğimize detaylandırılmıştır.

Aydın Apaydın kimdir?

Aydın Apaydın 1977 yılında Isparta Merkez'de dünyaya gelmiştir. Apaydın, 2001 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuş ve ardından 2017 yılında Peyzaj Mimarlığı alanında yüksek lisans, 2023 yılında ise Mimarlık Planlama ve Tasarım Anabilim Dalı'nda doktorasını tamamlamıştır.

Aydın Apaydın, 2017-2019 yılları arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak görev almış, 2020-2022 yılları arasında ise Karabük Üniversitesi ve Chicago Illinois Üniversitesi'nde online misafir öğretim görevliliği yapmıştır.

Aydın Apaydın kimdir? Aydın Apaydın aslen nerelidir, mesleği ne? | Saadet Partisi Isparta adayı - Resim : 1

Apaydın, turizm ve kırsal kalkınma konularında birçok projede yer almıştır. Kızıldağ Milli Parkı Düzenleme Projesi ve Elsazı Karavan Kamping projesi gibi Aydın Apaydın'ın imzasını taşıyan 150'nin üzerinde farklı mimari proje bulunmaktadır.

İyi derecede İngilizce ve orta seviyede Almanca bilen Aydın Apaydın, evlidir ve üç çocuk babasıdır.