Ateş Kuşları 22. Bölüm 5. Fragmanı Yayınlandı! Ateş Kuşları Yeni Sezonda Bomba Gibi Geliyor!

Ateş Kuşları dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 8 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni sezonunun ilk fragmanı ise izleyicileri şaşırttı.

Sitene Ekle

atv’nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları’nın yeni sezon başlangıcı ve 22.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları yeni sezonda da atv ekranlarında olacak.

Ateş Kuşları, atv’nin devam edecek dizileri arasında yer alıyor. Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi cuma akşamları Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti ile reyting mücadelesi veriyordu. Bu sezon ise Arka Sokaklar da rakipleri arasına katılacak. Ateş Kuşları dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da açıklandı.

ATEŞ KUŞLARI 22.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı dizinin 8 Eylül Cuma günü ekranlara geleceği duyuruldu.

ATEŞ KUŞLARI OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun ve Erdem Şanlı gibi isimler yer alıyor.

Ateş Kuşları 22. Bölüm 5. Fragmanı Yayınlandı! Ateş Kuşları Yeni Sezonda Bomba Gibi Geliyor! - Resim : 1

Ateş Kuşları’nın en büyük sınavı şimdi başlıyor. Kara geldi! Şimdi geçmişin gölgesinde kalanların ortaya çıkma zamanı!

ATEŞ KUŞLARI, NASIL BİR BEDEL ÖDEYECEK?

Kara, Köksüzler’in tüm suçlarını omuzlarında taşıyarak döner. Pandora’nın kutusu bir daha kapanmamak üzere açılır. Kara yıllarca bastırdığı öfkesi ile Ateş Kuşları’nın hayatlarını alt üst edecektir. Yıllar önce verilen kararın bedelini bugün herkes ödeyecektir! Ateş Kuşları bu sınava dayanabilecek mi yoksa Kara intikamını alacak, Ateş Kuşları sonsuza kadar bölünecek mi?

GÜLAYŞE VE BARBAROS’UN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ!

Gülayşe, Kara’nın Ateş Kuşları’nın üzerine kara bir bulut gibi çöktüğünden bihaber bembeyaz gelinliğinin içinde çiçekli tacıyla bir masal kızı gibidir. Sevdiği adamla el ele göz göze düğün davetlilerini karşılar, Harmandalı oynar, nikah masasında evet der!

BARBAROS, BABASININ ÇATAL OLDUĞUNU DÜĞÜNÜNDE ÖĞRENİYOR!

Barbaros ise Çatal’a aylar önce bir söz vermiştir. “Sen benim babam olsan önce kendi kafama sonra senin kafana sıkardım.” Gülayşe’ye kavuştuğu hayatının en güzel gününde Barbaros, Çatal’ın babası olduğunu öğrenir! Nefret ettiği adamın kanı damarlarında akıyordur. Barbaros duyduğu bu sır ile çöker ama ya sonra? Onu dehşete düşüren bu gerçekle nasıl yüzleşecek?