Yeni sezon tarihi belli oldu! Arka Sokaklar’a bomba transfer: O isim geri döndü

Yıllardır seyircileri ekran başına kilitleyen 'Arka Sokaklar’ dizisinin çekimleri için geri sayım başladı. Dizide daha önce de rol alan bir oyuncu yeni sezonda rol alacak.

Yeni sezon tarihi belli oldu! Arka Sokaklar’a bomba transfer: O isim geri döndü

2006 yılından bu yana ekranlardan düşmeyen fenomen polisiye dizisi Arka Sokaklar 18. sezonun çekimlerine başlıyor. 17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizinin yeni sezon çekimlerinin ağustos ayının başında başlaması bekleniyor.

Yıllarca Erler Film ve D Media ortaklığında çekimleri yapılan dizinin bu sezonki çekimleri D Media tarafından gerçekleştirilecek. Erler Film‘de Türker İnanoğlu‘nun sağ kolu olarak gösterilen Yılmaz Ekmekçi de dizinin çekimlerinde danışmanlık görevi üstlenecek.

ARKA SOKAKLARDA TANIDIK YÜZ

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Kerimhan Duman, Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin yanı sıra Mustafa Üstündağ‘ın da anlaşma imzaladığı diziye eski ekipte görev alan bir oyuncu dahil oldu.

Yeni sezon tarihi belli oldu! Arka Sokaklar’a bomba transfer: O isim geri döndü - Resim : 1

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Arka Sokaklar’ın geride kalan sezonlarında avukat Başak rolünde oynayan oyuncu Perihan Ünlücan, eylül ayında yayınlanacak olan dizinin yeni sezonunda seyirciyle buluşacak.

Yeni sezon tarihi belli oldu! Arka Sokaklar’a bomba transfer: O isim geri döndü - Resim : 2

REYTİNG SAVAŞI KIZIŞACAK

Öte yandan Arka Sokaklar, yine cuma günleri yayınlanacak. Böylece, dizinin yeni bölümlerinin yayına başlamasıyla birlikte aynı gün yayınlanan Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Ateş Kuşları‘nın reyting savaşına bir dizi daha katılmış olacak.