Akaryakıt zamlarının ardından sevindiren gelişme: Motorin ve benzine indirim geldi!

Akaryakıt maliyetlerinde Yeni Dönem: Akaryakıt fiyatlarında puanlarla desteklenen indirimler gelmeye başladı

Akaryakıt zamlarının ardından sevindiren gelişme: Motorin ve benzine indirim geldi!

Ziraat Bankası, 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanya ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Kampanya kapsamında, Bankkart sahiplerine özel avantajlar sunulacak.

Bankkart kullanıcıları, kampanyaya katılarak 300 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde 75 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını elde edecek. Bu kazanılan puanlar, bir sonraki yakıt alımında kullanılabilecek ve toplam tutardan 75 TL indirim sağlayacak.

KAMPANYANIN DETAYLARI DUYURULDU

Akaryakıt zamlarının ardından sevindiren gelişme: Motorin ve benzine indirim geldi! - Resim : 1

Katılım için farklı seçenekler sunuluyor. Bankkart sahipleri, Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya dahil olabilecekleri gibi, "MOIL" yazıp 4757'ye SMS göndererek de kayıt yaptırabilecekler. SMS gönderimleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Kampanya, Ziraat Bankası'nın anlaşmalı olduğu M Oil istasyonlarında ve Bankkart POS'undan yapılacak işlemlerde geçerli olacak. Her müşteri kampanyaya sadece bir kez katılabilecek ve en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Aynı gün içinde yapılan 300 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecek ve kazanılan ödüller bilgi slipi ve Bankkart Mobil uygulaması üzerinden bildirilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar, 23 Eylül 2023 tarihine kadar anlaşmalı M Oil istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. Bu tarihten sonra kullanılmayan puanlar, 24 Eylül 2023'te geri alınacak.

Kampanya, Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahiplerine açık olup, ücretsiz kartlar kampanyaya dahil edilmeyecek. Ayrıca, ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibinin kazanımına dahil edilecek.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin iptal veya iadesi durumunda, Bankkart Lira iadesi gerçekleştirilecek. Ancak, Bankkart Kumbara'da yeterli bakiye bulunmaması durumunda, kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacak.

Kampanya, sadece anlaşmalı M Oil istasyonlarında geçerli olacak ve belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilecek. Bankkart sahipleri, akaryakıt alımlarında bu avantajlı kampanyadan faydalanabilecekler.

Etiketler: akaryakıt, banka, zam, benzin