"Aile" dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor belli oldu: İşte Aile 14.bölüm fragmanı ve yayın tarihi

'Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Aile, yeni sezonun heyecanını yaşatmaya hazırlanıyor. Yakında başlayacak olan çekimlerle birlikte Aile dizisinin merakla beklenen 2. sezonunun ne zaman başlayacağı sorusu gündemi meşgul ediyor. Aile 14. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı ise ayrı bir merak konusu olarak dikkat çekiyor. İşte Aile dizisinin yeni sezon tarihi ve diğer detaylar!'

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Aile'nin yeni sezonu için heyecan dorukta. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı bu yapım, değişik konusu ve güçlü kadrosuyla her daim ilgi odağı olmuştur. Dizinin sezon finali yapacağının açıklanması, hayranlarını yeni bölüm heyecanıyla sarstı. Aile dizisinin yeni sezonunun başlama tarihi merak edilen bir konu haline geldi. Aile 2. sezon ne zaman başlayacak ve 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte bu soruların yanıtları.

Ay Yapım imzalı "Aile" dizisinin 2. sezon çekimlerine ne zaman başlayacağı bir süredir merak ediliyordu. Dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, yaz boyunca aynı yapım şirketinin Netflix için çektiği "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisinde avukat Leyla karakteriyle başrol oynadığı için set planı bu projenin bitiş tarihine göre ayarlandı.

"Aile" dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor belli oldu: İşte Aile 14.bölüm fragmanı ve yayın tarihi - Resim : 1

AİLE DİZİSİ YENİ SEZONA 2 BOMBA TRANSFER

Başarılı senarist Hakan Bonomo'nun kaleminden çıkan "Aile" dizisi, bu nedenle 18 Eylül'de çekimlere başlayacak. Her şey yolunda giderse dizi ekim ayının ilk haftası izleyiciyle buluşacak. Dizi başlangıçta Kıvanç Tatlıtuğ'un isteğiyle 30 bölüm olarak planlanmıştı. Ancak çok sevilince geçen sezon 13. bölümde yaz tatili arası vermişti. Dizinin kalan 17 bölümünün uzatılıp uzatılmayacağı, reyting performansına göre karar verilecek. 2. sezonuna yeni oyuncuların da katılacağı ekibe, Cihan Soykan (Nejat İşler) için güçlü bir partner ve sürekli adından bahsedilen hala karakteri de eklenecek.

AİLE DİZİSİ YENİ SEZON VE FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Aile dizisi, yeni sezonuyla Eylül ayında Show TV'de ekrana gelmeye başlayacak.

AİLE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'nin 14. Bölüm Fragmanı veya yeni sezon fragmanı yayınlanmadı. Fragmanın yayınlanması durumunda FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

AİLE YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'nin 2. sezonunun yeni 14. bölümü 26 Eylül Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Ancak herhangi bir aksilik olursa 3 Ekim'de yayınlanması planlanıyor. Aile dizisi, 30. bölümüyle Mayıs 2024'te final yapacak. Diziye yeni katılacak oyuncularla birlikte, heyecanla beklenen yeni sezonunun başlaması için geri sayım başladı.

Etiketler: Aile, Show TV, yeni sezon