Adım Farah son bölüm kesintisiz izleme ekranı! 11 Kasım Adım Farah son bölümde neler yaşandı?

Adım Farah 20.Bölüm Tek Parça Full İzle: Adım Farah’nin son bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için, dizinin tamamını tek parça ve full olarak izlemek mümkün. Adım Farah 20. Bölüm Linkileri! Adım Farah’nin son bölümünü izlemek isteyenler için, işte Adım Farah 20.bölüm TEK PARÇA FULL İZLE linki videonun devamında.

Adım Farah son bölüm kesintisiz izleme ekranı! 11 Kasım Adım Farah son bölümde neler yaşandı?

Adım Farah 20.bölüm HD izle: Adım Farah dizisinin heyecanla beklenen 20. bölümü izleyicilerle buluştu. Eğer bu bölümü kaçırdıysanız veya tekrar izlemek istiyorsanız, endişelenmeyin. Dizinin 20.bölümü, yüksek kaliteli ve kesintisiz olarak Youtube ve FOX TV’den izlenebilir. Adım Farah 20. bölümü, tek parça ve full olarak izlemek için özel linklerle sizleri bekliyor. Dizi tutkunları için sunulan bu hizmet, kaçırdığınız bölümleri kolayca izleme fırsatı sunuyor. İşte Adım Farah 20. bölüm TEK PARÇA FULL İZLE linki, videonun devamında sizi bekliyor.

Adım Farah’ın Son Bölümü Nasıl İzlenir?

Adım Farah’nin son bölümü, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Dizi, yüksek kaliteli ve kesintisiz bir şekilde aşağıdaki bağlantılara tıklanarak izlenebilir

ADIM FARAH SON BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH SON BÖLÜMÜ FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH SON BÖLÜMÜ YOUTUBE'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH SON BÖLÜMÜ PUHU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Adım Farah dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Adım Farah dizisi, Arjantin’de çok ses getiren ‘La Muchacha Que Limpia’ isimli diziden uyarlanıyor. Bu dizi daha önceden ABD ve Meksika gibi ülkelerde de uyarlaması çekilmişti. Dizinin orijinal hikayesi ise gerçek bir olaya dayanıyor. Rita (Farah) isimli bir kadın, temizlik işçisi olarak çalıştığı bir yerde bir cinayete tanık olur ve suçlular tarafından tehdit edilir. Rita, oğlunun sağlığı için suçluların istediklerini yapmaya başlar ve kendini tehlikeli bir dünyanın içinde bulur.

Adım Farah dizisi oyuncuları kimler?

Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Engin Akyürek (Tahir Lekesiz)

Engin Akyürek, Adım Farah dizisinde Tahir Lekesiz karakterini canlandırıyor. Tahir, yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin tepe elemanlarından biridir ve hayatını kurtarmış, küçük yaşta onu yanına alıp yetiştirmiş patronuna sadakatle bağlı bir adamdır. Fakat o gece kendini ilk defa beklemediği bir durumda bulur.

Demet Özdemir (Farah)

Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde Farah karakterini canlandırıyor. Farah, İran’dan kaçıp hamile olduğunu öğrenmesiyle İstanbul’da kalmak zorunda kalan bir cerrahdır. Temizlik işçisi olarak çalışmaya başlayan Farah, oğlu Kerimşah’a hem annelik hem de doktorluk yapmayı başarır. Bir gece temizlik yaptığı bir mekanda istemeden şahit olduğu trajik olay vesilesi ile Tahir ile karşı karşıya gelir.

Adım Farah dizisi çekim yeri neresi?

Adım Farah dizisinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Dizinin çekimleri için özel olarak hazırlanan setler, dizinin atmosferine uygun olarak tasarlanmış. Dizinin çekimleri sırasında oyuncuların ve ekip üyelerinin sağlığı için gerekli önlemler alınıyor.