Adım Farah 18.bölüm fragmanı: Ali Galip’in vasiyeti şoke etti!

Fox'un fenomen dizisi Adım Farah 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Adım Farah yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Adım Farah 18.bölüm fragmanı izle: Adım Farah dizisinin 17.bölümüyle izleyenleri ekrana kitledi. Dizinin final sahnesiyle hayranlarını yeni bölüüm heyecanı sardı. Adım Farah'ın 18.bölüme dair ipuçların yer aldığı fragmanı yayınlandı diye araştırılıyor. Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı Adım Farah yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Adım Farah 18.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? detaylar haberimizde.

ADIM FARAH NE ZAMAN BAŞLAYACAK, HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Adım Farah bölümüyle 18 Ekim Çarşamba günü Fox TV'de!

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV'nin iddialı dizisi Adım Farah 18.bölüm fragmanı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Adım Farah dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Adım Farah dizisi, Arjantin’de çok ses getiren ‘La Muchacha Que Limpia’ isimli diziden uyarlanıyor. Bu dizi daha önceden ABD ve Meksika gibi ülkelerde de uyarlaması çekilmişti. Dizinin orijinal hikayesi ise gerçek bir olaya dayanıyor. Rita (Farah) isimli bir kadın, temizlik işçisi olarak çalıştığı bir yerde bir cinayete tanık olur ve suçlular tarafından tehdit edilir. Rita, oğlunun sağlığı için suçluların istediklerini yapmaya başlar ve kendini tehlikeli bir dünyanın içinde bulur.

Adım Farah dizisi oyuncuları kimler?

Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Engin Akyürek (Tahir Lekesiz)

Engin Akyürek, Adım Farah dizisinde Tahir Lekesiz karakterini canlandırıyor. Tahir, yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin tepe elemanlarından biridir ve hayatını kurtarmış, küçük yaşta onu yanına alıp yetiştirmiş patronuna sadakatle bağlı bir adamdır. Fakat o gece kendini ilk defa beklemediği bir durumda bulur.

Demet Özdemir (Farah)

Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde Farah karakterini canlandırıyor. Farah, İran’dan kaçıp hamile olduğunu öğrenmesiyle İstanbul’da kalmak zorunda kalan bir cerrahdır. Temizlik işçisi olarak çalışmaya başlayan Farah, oğlu Kerimşah’a hem annelik hem de doktorluk yapmayı başarır. Bir gece temizlik yaptığı bir mekanda istemeden şahit olduğu trajik olay vesilesi ile Tahir ile karşı karşıya gelir.

Adım Farah dizisi çekim yeri neresi?

Adım Farah dizisinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Dizinin çekimleri için özel olarak hazırlanan setler, dizinin atmosferine uygun olarak tasarlanmış. Dizinin çekimleri sırasında oyuncuların ve ekip üyelerinin sağlığı için gerekli önlemler alınıyor.