Açlık hissetmeden zayıflamak mümkün! İşin sırrı limon tarçında

Yaz aylarında zayıflamak alınan kiloları kısa sürede verip, fit bir görüntüye sahip olmak isteyenler buraya! Sadece diyetisyenlerin bildiği müthiş bir önerimiz var. Limon ve tarçınla kısa süre içerisine yağlarınızı cayır cayır yakabileceksiniz. İşte size yağ yaktıran formül limon tarçın...

Açlık hissetmeden zayıflamak mümkün! İşin sırrı limon tarçında

Limon kilo verme sürecinde etkili olan metabolizmanın hızlanmasını sağlayan yiyeceklerden bir tanesidir. Herkesin bildiği gibi diyet döneminde kilo vermek isteyenlerin şişelerinden eksik olmaz. Hele bir de sporla desteklediniz mi yağların cayır cayır yanmasını sağlayacak mucize bir besindir. Düşük kalorili bir besin olan limon antioksidanlar açısından da oldukça zengindir. Bugün sizlerin karşısına sadece diyetisyenlerin bildiği harika bir öneri ile geldik. Limonun bu mucizevi özellikleri bir de tarçınla birleşti mi dal gibi zayıflamanızın önünde hiçbir şey duramayacak. Peki zayıflatan tarçınlı limonlu su nasıl yapılır? İşte detaylar…

Limonlu suyun faydaları saymakla bitmiyor. Vücudun pekçok ihtiyacını karşılayan bir besin olan limonlu su, özellikle göbek ve basen bölgelerini eritmek için mucize bir besindir. Sadece zayıflama olarak düşünmeyin. Cildi temizlemesinden tutun da vücuda enerji vermesine kadar pek çok konuda inanılmaz fayda sağlamaktadır. Tarçın ise kilo vermede en etkili baharatlardan bir tanesidir. Vücut sıcaklığının yükselmesini sağlayarak, metabolizmayı hızlandıran tarçın, kan şekeri seviyesini de düzenlemektedir. İçeriğindeki yüksek antioksidan özelliği sayesinde, hücresel hasarı azaltmaya yardımcı olmaktadır.

TARÇIN KOLESTEROLÜ DENGELER

Kalp sağlığını desteklemeye yardımcı olan bir baharattır. kolesterol seviyelerini kontrol altında tutabilir ve kalp-damar sağlığını korumaya yardımcı olabilir ve kan basıncını düşürebilir. TARÇIN LİMON KÜRÜ NASIL YAPILIR? Ayrı ayrı tüketildiğinde faydaları inanılmaz olan bu iki besin bir de beraber tüketildiğinde tam bir mucize yaratıyor. Bağışıklığınızı güçlendirecek, kilo vermenizi sağlayacak bu tarifin nasıl yapıldığına gelin birlikte bakalım.

İşte tarçın limon kürü tarifi

MALZEMELER:

* 1 adet limonun suyu

* 1 çay kaşığı toz tarçın

* Yarım bardağı ılık su

Açlık hissetmeden zayıflamak mümkün! İşin sırrı limon tarçında - Resim : 1

LİMON TARÇIN KÜRÜ HAZIRLANIŞI:

* Bir bardağın içerisine ılık suyu dökün.

* Limonun suyunu sıkarak suya ekleyin.

* Tarçını da ekleyin.

* İyice karıştırın ve tüketin.

* Her gün hazırlamaya vakit ayıramıyorusanız karışımı buz küplerinde dondurup günlük içtiğiniz bir bardak suya ekleyebilirsiniz.

Not: Bu ve benzeri tarifleri doktorunuza danışmadan uygulamayınız.

Etiketler: diyet, kilo vermek