9 yıldır evli Doğuş'un yasak aşkı Didem Arslan'da ifşa oldu! Şarkıcı Doğuş'un imam nikahlı eşi Esra Çömelek kim?

Ünlü şarkıcı Doğuş'un gizli bir ilişkisi ortaya çıktı. Doğuş, 9 yıldır evli olduğu ve ikiz çocukları bulunduğu bilinirken, şimdiye kadar sır gibi sakladığı bir başka ilişkisi olduğu iddia edildi. İddialara göre, Doğuş, başka bir kişiyle imam nikahıyla evli. Bu bomba gibi gelişmeye şu ana kadar Doğuş'tan bir cevap gelmedi. Peki, Doğuş'un imam nikahlı eşi olduğunu iddaa eden Esra Çömelek kimdir?

9 yıldır evli Doğuş'un yasak aşkı Didem Arslan'da ifşa oldu! Şarkıcı Doğuş'un imam nikahlı eşi Esra Çömelek kim?

Esra Çömelek, 30 Haziran 1968'de Sakarya'da doğdu. Ailesi tekstil işiyle uğraşıyordu. Esra Çömelek de küçük yaşta aile işine girdi. Kendi markasını yarattı ve başarılı bir iş kadını oldu. Evli ve iki çocuk annesi olan Esra Çömelek, hayatını sakin bir şekilde sürdürüyordu. Ancak 2020 yılında tanıştığı ünlü şarkıcı Doğuş ile yaşadığı aşk skandalıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Doğuş ile Yasak Aşk

Esra Çömelek, 2020 yılında Doğuş ile tanıştığını ve kısa sürede aşk yaşamaya başladıklarını söyledi. Doğuş'un evli ve iki çocuk babası olduğunu bildiğini ancak ona aşık olduğunu belirtti. Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı ile anlaşamadığını ve boşanmak istediğini ancak çocukları için yapamadığını iddia etti. Esra Çömelek, Doğuş ile birlikte doğum günü kutladıklarını, hediyeler aldıklarını ve birkaç kez evinde kaldığını anlattı. Ayrıca Doğuş ile dini nikah kıydıklarını da ileri sürdü. Bu nikahın Doğuş'un menajeri ve Esra Çömelek'in iki kız arkadaşının şahitliğinde gerçekleştiğini söyledi. Esra Çömelek, Doğuş ile 9 yıllık bir ilişki yaşadıklarını ancak Doğuş'un boşanmaması nedeniyle ayrıldıklarını ifade etti.

9 yıldır evli Doğuş'un yasak aşkı Didem Arslan'da ifşa oldu! Şarkıcı Doğuş'un imam nikahlı eşi Esra Çömelek kim? - Resim : 1

Fenomen Mahir Düz'ün Kurbanı

Esra Çömelek, Doğuş ile ayrıldıktan sonra sosyal medyada tanıştığı Fenomen Mahir Düz ile arkadaş olduğunu söyledi. Mahir Düz'ün kendisine sürekli para taleplerinde bulunduğunu ve lüks giyim ve aksesuarlara yüksek bütçeli harcamalar yaptığını anlattı. Esra Çömelek, Mahir Düz'ün kendisini dolandırdığını ve yüzbinlerce lira zarara uğrattığını iddia etti. Bu olayın ardından Mahir Düz ile yollarını ayırdığını ve yargı sürecini başlattığını belirtti.

9 yıldır evli Doğuş'un yasak aşkı Didem Arslan'da ifşa oldu! Şarkıcı Doğuş'un imam nikahlı eşi Esra Çömelek kim? - Resim : 2