5 Kasım MasterChef’te bu akşam kim elendi, kim veda etti belli oldu: MasterChef All Star'dan kim gitti?

MasterChef All Star'da eleme adayları, yarışmalarını sürdürebilmek için haftanın son gününde tezgah başına geçtiler. Yedi gitme adayı, iki aşamalı oyunda lezzetli tabaklar hazırlamak için büyük bir mücadele verdi. İlk aşamada başarılı olan üç yarışmacı, giden isim olmaktan son anda kurtuldu. Geriye kalan dört yarışmacı ise ikinci turda da enfes tabaklar çıkarmak için yarıştı. Sonuç olarak, 5 Kasım'da MasterChef All Star'dan ayrılan isim belli oldu.

5 Kasım MasterChef’te bu akşam kim elendi, kim veda etti belli oldu: MasterChef All Star'dan kim gitti?

MasterChef'te heyecan dolu bir eleme haftası yaşandı. Cemre ve ekibinin bulunduğu kırmızı takım, zorlu bir süreçten geçerek MasterChef'te bir ilki gerçekleştirdi ve takım olarak eleme potasına girdi. Pazar akşamı, kırmızı takımın eleme adayları, yemeklerinde ustalıklarını sergileyerek iki aşamalı mücadelede başarıyla tabaklarını sundular. İkinci aşama için seçilen dört yarışmacı, şef tabağı hazırladı.

Kırmızı takımın eleme potasındaki ilk tabakları, Brüksel lahanası ve narla hazırlanan yaratıcı yemekler oldu. Etabın birincisi Dilara, ikincisi Cemre ve üçüncüsü Alican olarak belirlenerek eleme potasından kurtuldular. İkinci aşamaya kalan dört yarışmacı, Danilo Şef'in "Tournedos Rossini" adlı tabağını hazırladı.

5 Kasım MasterChef’te bu akşam kim elendi, kim veda etti belli oldu: MasterChef All Star'dan kim gitti? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE 5 KASIM'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, ikinci aşamadan çıkan ilk isim Tolga oldu, onu ikinci sırada Batuhan ve üçüncü sırada Esra takip etti. Bu hafta MasterChef'ten veda eden isim ise Barış oldu.

 5 Kasım MasterChef’te bu akşam kim elendi, kim veda etti belli oldu: MasterChef All Star'dan kim gitti? - Resim : 3