5 bin dolarlık çanta A101’e geliyor! Bu fiyata bir daha bulunmaz! Paris'e gitmeyin o gün o saatte A10’de satışa çıkacak!

Pahalı markaları, cep telefonlarını, elektronik eşyaları sık sık uygun fiyatla satışa çıkaran A10, şimdi de dünya markası milyon dolarlık çantayı satışa çıkardı. Bu fiyata bir daha bulunması imkansız! İşte o çanta ve A101 fiyatı…

5 bin dolarlık çanta A101’e geliyor! Bu fiyata bir daha bulunmaz! Paris'e gitmeyin o gün o saatte A10’de satışa çıkacak!

Dünyaca ünlü marka çanta A101’de satılıyor! Duyanlar, görenler şaşkınlıklarını atamazken bir daha bu fiyata bulunması pek mümkün değil.

Özellikle pahalı akıllı telefonların satışı ile bilinen A101, son dönemlerde tekne bile satmaya başladı. A’dan Z’ye her alanda ürün satan zincir market bu sefer de modanın peşinde düştü. Dünya çapında bilinen ve ülkemizde oldukça pahalıya satılan o çanta da A101’de satışa çıktı.

DÜNYA MARKASI A101’DE!

A101, her hafta müşterilerine kataloglarını yayınlıyor. Bu hafta yayınlanan katalog da ise en dikkat çeken ürün dünya markası Saint Laurent çanta oldu. Normal fiyatından daha uyguna satılan çantayı alamayan pişman olacak. 

 

5 bin dolarlık çanta A101’e geliyor! Bu fiyata bir daha bulunmaz! Paris'e gitmeyin o gün o saatte A10’de satışa çıkacak! - Resim : 2

A101, Saint Laurent marka çantayı 85 bin 999 TL’den satışa çıkardı.