48 yaşındaki Şebnem Sönmez, gençlere taş çıkartan bikinili pozuyla büyüledi!

Son olarak Yasak Elma dizisinde canlandırdığı “Handan” karakteri ile izleyici karşısına çıkan 48 yaşındaki ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, fit vücuduyla adeta genç kızlara taş çıkarttı! Şebnem Dönmez’in bikinili pozları görenleri mest etti.

48 yaşındaki Şebnem Sönmez, gençlere taş çıkartan bikinili pozuyla büyüledi!

Uzun yıllardır Türkiye’de birçok dizi ve filmde rol alarak izleyici karşısına çıkmış olan ünlü ve güzel oyuncu Şebnem Dönmez, son olarak Yasak Elma kadrosuna katılmış ve burada canlandırdığı “Handan Kılıç” karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya başlamıştı. Birçok dizi ve filmde rol almış olan ve Medcezir dizisi ile çok geniş kitlelere ulaşan Şebnem Dönmez, son dönemlerde ise sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çekmeyi başardı. 48 yaşındaki başarılı oyuncu, güzelliğiyle de dikkat çekerken, ünlü oyuncunun Instagram hesabından yaptığı son paylaşım, takipçilerini adeta mest etti. Bikinili karelerini hesabından paylaşan Dönmez’in fit vücudu görenleri yaktı kavurdu!

Şebnem Sönmez Kimdir?

Ünlü oyuncu ve sunucu Şebnem Dönmez, 17 Mayıs 1974’te Almanya’nın Salzgitter kentinde dünyaya geldi. Şehremini Anadolu Lisesi’nde eğitim alan Dönmez, 1990’lı yıllarda sunduğu “Sabah Şekerleri” programı ile çıkış yakaladı ve ilerleyen yıllarda televizyon ekranlarda eğlence programlarında sunuculuğa devam etti. 2000’li yıllarda oyunculuk kariyerine geçiş yapan Dönmez, TV ekranlarında ilk kez 2002 yılında Aslı ile Kerem dizisinde yer aldı ve aynı yıl bağımsız film olan Kolay Para ile sinema dünyasına da adım attı. 2004 yılında Neredesin Firuze, 2006 yılında Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü, 2009 yılında Vali filmlerinde rol alan Dönmez, birçok popüler yapımda boy gösterdi.

Bikinili Pozuyla Yakıp Kavurdu!

48 yaşındaki Şebnem Sönmez, gençlere taş çıkartan bikinili pozuyla büyüledi! - Resim : 1

Medcezir dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Dönmez, ayrıca Avlu, Zemheri, Son Yaz, Yasak Elma dizilerinde de boy gösterdi. Dönmez, Neredesin Firuze ve Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü filmlerinin yönetmeni olan Ezel Akay ile 2004 yılında dünya evine girdi ve ikili daha sonra 2007 yılında boşandı. Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, bu kez de bikinili pozlarıyla tüm dikkatleri çekmeyi başardı.

Şimdilerde Yasak Elma dizisinde “Handan” karakteri ile izleyici karşısına çıkan Şebnem Dönmez, Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaşarak güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. 48 yaşındaki güzel oyuncunun fit vücudu dikkatleri çekti.

Etiketler: şebnem dönmez, bikini