30 TL için tahmin döviz bürolarında yoğunluğa sebep oldu

Piyasaları en iyi tahmin eden uzman, sadece 30 TL karşılığında belirli bir tarih verdi! Bu haberi duyanlar arasında birçok kişi hemen döviz bürolarına yönelerek yoğunluk oluşturdu.

30 TL için tahmin döviz bürolarında yoğunluğa sebep oldu

Dolar kuru ile ilgili flaş gelişme! ABD'den gelen enflasyon verileri sonrası yükselişe geçen Dolar\TL 27 lirayı aşmış durumda. Elinde TL olan yatırımcılar ise 'Dolar 30 TL olacak mı? Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorularını araştırıyor. Piyasa yorumlarıyla dikkat çeken ekonomist Murat Muratoğlu, 30 TL için tarih verdi! Bu fırsat bir daha gelmez. Rakamı duyanlar döviz bürosuna akın ediyor.

Elinde dolar olanlar dikkat! ABD'den gelen veriler ve Merkez Bankası'ndan gelen faiz artırım kararı sonrası yükselişe geçen dolar kuru, 27 lirayı aşmış durumda. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı? Bugün dolar ne kadar?' sorularını araştırıyor. Ünlü ekonomistten korkutan uyarı geldi. Piyasayı en iyi bilen isim 30 TL için tarih verdi! Duyanlar döviz bürosuna akın ediyor. İşte detaylar haberimizde...

30 TL için tahmin döviz bürolarında yoğunluğa sebep oldu - Resim : 1

DOLAR ALINIR MI SATILIR MI?

Türkiye'de ekonomik kriz devam ederken ekonomistlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu krizde nasıl yatırım yapacağını araştıran vatandaşlar 'Dolar alınır mı, satılır mı? Dolar 30 TL olacak mı?' sorularını araştırıyor. YouTube üzerinden çektiği videolarla tanınan ünlü ekonomist Murat Muratoğlu yaptığı son programda ekonomist Kerim Rota’yı konuk etti. Ünlü ekonomist canlı yayında bombayı patlattı.

UZMAN İSİM UYARDI: DOLAR O TARİHTE 30 TL OLACAK...

Doların 30 TL olacağı tarihi açıklayan Kerim Rota konuşmasının bir bölümünde enflasyonun mayıs ayına kadar tedrici şekilde artacağını belirtirken, vatandaşlara ellerindeki Türk lirasından kurtulmaları çağrısında bulundu. Sene sonu görülecek dolar kuru hakkında da açıklama yapan Kerim Rota dolar TL paritesinin yıl sonu 30 TL’yi aşacağını belirtti.

Etiketler: dolar, euro, altın